Проблематични патници

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Не знам што стана со темата за проблематични патници, изгледа одамна беше, но еве да ја започнеме наново.

За ова подоле отпрвин мислев дека е монтажа, но не ќе да е. Човеков е фотографиран од стјуардеса во B-757 на American Airlines за да им покаже на своите претпоставени какви се проблеми може да се создадат. На вакви патници обично им наплатуваат две карти за две (или повеќе седишта).

passenger_1532425c.jpg

http://www.flightglobal.com/blogs/unusual-attitude/2009/11/passenger-creates-big-debate-a.html

Овој треба да го стаат на средина и внимателно со него, да се распореди добро тежината оти ќе криви авионот на една страна, ќе влече на лево или на десно.

Овој треба да го стаат на средина и внимателно со него, да се распореди добро тежината оти ќе криви авионот на една страна, ќе влече на лево или на десно.
И после ќе ги тужи за навреда... како брачниот пар кој морал да биде разделен и разместен на други седишта и во други делови од авионот за да има баланс (и двајцата биле бабачковци).

"анорексичново" ќе може да се претрпи... Со мали деца или што не се туширале година дена, таквите се голем проблем.

"анорексичново" ќе може да се претрпи... Со мали деца или што не се туширале година дена, таквите се голем проблем.

na vremeto koga letav so avioimpeks nakaj svajcarija takvi netusirani imase eden kup. ja sto nemam problemi so avionite i nikogas ne mi se losi, koga letav nataka sekoe idenje povrakav od sto smrdese. i ne se problem samo lugeto tuku i avionite bea "dobro" cisteni. sega veke ne letam so kompanii kako mat i site tie partnerski na swiss i ostanatite bidejki se SMRDLIVI. e toa e problem!

inace za tie babackovcite se naplakaat kako sto kazaa 2 mesta ili ako ima mesto vo biznis klasa tamu gi sednuvaat se so cel da ne smetaat na ostanatite patnici.

Snacks on a plane :)

Него, читнав дека ова е сликано пред да полета авионот, а патникот до "буцково" е ставен на друг лет, даден му е ваучер од $$$$ и плус следниот лет ќе му биде бесплатен.

хахаха... Колку минијатурно изгледа се покрај него... :vozbud:

Авиоимпекс имаше проблем со смрдеата,а богами и МАТ порано...додуша сега не постои... Ќе го пуштат пак набрзо...
Иначе имам слушнато од другар кој летал со Емирати,неколку седишта пред него седеле некои Македонци а стјуардот се погодил Бугарин,па се разбирале.Им кажал дека има се за пиење,па и пиво и тоа Haineken:vozbud::vozbud::vozbud:.... И како и да е,почнале нашиве да пијат,долг лет,после служење на ручекот,некоја дама побарала пиво...но за жал нашите патници успеале да ги испијат сите залихи на Haineken во авионот на Емиратите...:vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2:...
Ете една интересна случка што ја слушнав,Македонците секогаш користат кога има нешто за гага... :pos2:
Позз

Во карго нека го пикнат и решен проблем. :)

А што со плашливи патници кои прават проблеми? Ги фаќа паника и? Што им прават?

Паа според мое мислење порнич му пуштат и мирна глата, е сеа се слушат малце чудни звуци ама задоволството е на ниво.

Ке ја цитирам мојата бивша девојка, стјуардеса:

Им даваме "таблетки за смирување" кои се уствари обичен шекер. Eте што ти прави автосугестија ...

Не знам што стана со темата за проблематични патници, изгледа одамна беше, но еве да ја започнеме наново.

За ова подоле отпрвин мислев дека е монтажа, но не ќе да е. Човеков е фотографиран од стјуардеса во B-757 на American Airlines за да им покаже на своите претпоставени какви се проблеми може да се создадат. На вакви патници обично им наплатуваат две карти за две (или повеќе седишта).

passenger_1532425c.jpg

http://www.flightglobal.com/blogs/unusual-attitude/2009/11/passenger-creates-big-debate-a.html

:uvo: од овој авионот како ке полета !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom