Divider
Seraphim
Licno mislam deka vonzemjanite se prikonici na extreme judaism!
Goauld type of judaism!
Goauld type of judaism!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене нисто не ми треба.А што тебе ти треба виша сила да те учи на морал?
Секое човечко суштество со ронка совест може да разликува добро и лошо
А религијата и не е баш поврзана со патриотизмот
Советскиот Сојуз го сметале само заааааааа ...."атеистичка рамница" ...Веројатно мислеле дека никој нема да им пружи никаков отпор .
Во Библијата, под сите тие вонземски суштества се подразбираат ангелите, серафимите, херувимите, архангелите, па и демоните...кои секако дека веруваат во БОГ. Не се зборува за little green men. Тоа го има само у холивудските сценарија.
Јаков: 2:19 "Ти веруваш дека има само еден Бог. Добро правиш; и бесовите (демоните ) веруваат и треперат."
Замисли човеку, дури и самиот црн ѓавол верува во Господ и се плаши од Него, а тука некои ми се праат фраери.
Site veruvaat vo Silata, nekoi se svesni, nekoi seuste ne!
Мене нисто не ми треба.
Секое човечко суштество ако разликува добро и лошо значи дека нема ронка совест.
Вербата е тоа што ги држи луѓето заедно.
Кој ти збори за патриотизам.Вербата и љубовта се добива преку религија за непросветлениот човек.За просветлениот не постојат држави.
Мислев дека сум објаснил.Поединецот верува во бог и верува дека бог го сака и тој е спасен.Исто така тој го сака бог бидејќи бог го чува од лоши работи.Како тоа вербата и љубовта се ДОБИВААТ преку религијата-орално,IV,IM или како супозиторија...мора некако???
Атеист како добива љубов без религија???
Преку јадење три чоколада синтагма, и едно какао па
симулира хемиски процес љубов во мозоко.
Garfield..детето е 16 години..тек почнува..ќе му треба време на направи здрава дефиницијаAhahahahHaha!
Koja glupost!
Ateistite dobivaat ljubov preku sakanje ateisti! Hahahaha!
Eve, jas sakam risjanki, a sum ateist!
Sho prajme sea?