Boomerang
Немој CTRL+W.
- Член од
- 18 јуни 2006
- Мислења
- 3.709
- Поени од реакции
- 809
ne znam sto rabota e kaj mene e uste 4 Mb/s brzinata
Ѕвони им и прашај ги...може треба време дур да се имплементира сегде..ne znam sto rabota e kaj mene e uste 4 Mb/s brzinata
ti rece za 2-3 dena postepeno ke se pokacuvala brzinata a od togas minaa 5 denaајде пробајте ја опцијата за пребарување и прочитајте што пишав ???
kaj mene e 8mbps, 2,2gb siminja za 60 minuti so 900kbps vo sekunda torent
Не сум баш огорчен јас си имам пакет 1500 денари месечно неограничен интернет и 320 денари кабловска телевизија така да за цената и не ми смета ама услугите кои ги добивав беа страње невидено плус секој ден трошок ми идеше на телефон за да му се јавувам бидеќи они не му текнува воопшто да си ја надгледуваат мрежата! а исто така за брзината која викаат дека на пакетот од 1500 денари не се намалува чиста лага после 10 на месецот нетот е катастрофа а исто така од 12:00 до 00:00 навечер не крева поќе од 1Mb/s така да сакам да им објаснам на новите корисници кои сакаат да се приклучат на овој интернет/кабловски оператор дека е страње на векот! и не заборавајте дека сум нивни корисник 2-3 години а поќе што ме изнервира е тоа што од нивната канцеларија до кај мене има само 20 минути одење пешкиau coveku ama si ogorcen