HBO Adria во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата sasko1411
  • Време на започнување Време на започнување
Јас и онака го имам на сателитска. Многу добар канал, со доста добра содржина.

Добра програма е, посебно ако ја има и HBO Comedy. Има одлични филмови.:smir:

фино фино,следам на сателитска...иако ги вртат филмовите сепак не можеш да ги гледаш истите и на нашиве телевизии

јас сум на кејбл тел, а мислам дека они имаат најлош избор на канали, така што не очекувам дека ќе иам можност да ја глеам програмава :)

super iako ne veruvam deka nasive skapani kabelski ke ja pustat:nenene:

И на МАКС ТВ сигурно ќе ја има. Тие одамна ги најавуваат HBO и Синемакс.

Конечно :vozbud:

Вечерва во Јади Бурек беа Трендо и Предраг Чемерикиќ во емисија и потврдија дека до Нова Година ќе ја пуштат HBO Adria со македонски превод во посебен пакет.

Вечерва во Јади Бурек беа Трендо и Предраг Чемерикиќ во емисија и потврдија дека до Нова Година ќе ја пуштат HBO Adria со македонски превод во посебен пакет.

Освен за ова дали спомнаа за други телевизии со македонски превод?

И на МАКС ТВ сигурно ќе ја има. Тие одамна ги најавуваат HBO и Синемакс.

Конечно :vozbud:
еј супер ако ја има на макс тв али мене ме интересира дали целосно ќе биде на македонски како AXN што го има или само превод ќе се стави македнски

super iako ne veruvam deka nasive skapani kabelski ke ja pustat:nenene:

scary како прво ме нервира каков ти е односот према кабелските независно према кој кабелски оператор како прво на кабелските гледаш 60 канали во основен пакет кој е 6 евра а хбо пакетот за еден претплатник е 20до 30 евра зависи во која земја епа сега размисли логично со ќе добиеш за 6 евра лесно е да критикуваме ама тоа е реалноста такви канали неможе да гледа поголемиот број семејства затоа има толкава пиратерија на филмови музика софтвер башка немаме никаква култура во врска по тоа прашање и статистички кај нај неразвиените земји има најголема пиратерија

scary како прво ме нервира каков ти е односот према кабелските независно према кој кабелски оператор како прво на кабелските гледаш 60 канали во основен пакет кој е 6 евра а хбо пакетот за еден претплатник е 20до 30 евра зависи во која земја епа сега размисли логично со ќе добиеш за 6 евра лесно е да критикуваме ама тоа е реалноста такви канали неможе да гледа поголемиот број семејства затоа има толкава пиратерија на филмови музика софтвер башка немаме никаква култура во врска по тоа прашање и статистички кај нај неразвиените земји има најголема пиратерија

vlatko100,

лупаш глупости односно вадиш цени од ракав. Во Хрватска ХБО пакетот на тамошната макс тв се движи од 40 до 60 куни (во зависност нели од избраниот пакет и на колку време се претплаќаш). Ако не веруваш слободно провери си ги цените на www.t-com.hr.

1 куна е околу 8 денари па сега пресметајте колку чини пакетот. Значи друг пат пази кога вадиш онака произволно цени од ракав 20, 30.. 1000 евра ебате.

Нормално ако сакаш дома да гледаш најбоље спортски, филмски, ХБО, ХД пакети... ќе си одвоиш севкупно една сума од околу 20-тина евра месечна претплата (значи зборам легално). Никој не бара и никад нема да добие за 5-6 евра да гледа најдобри канали/пакети, пак напоменувам легално.

imas 60 kanali od koi polovinata se piratski i bez reguliran dogovor,ako mislis deka imaat dogovor so fox life,fox crime,tv 1000,viasat history,explorer,discovery....veruvaj mi se lazes,ako imaat dogovor kade im se prevodite na makedonski,sega koga vleze boom tv ke vidis kako poleka ovie kanali ke gi snema od kabelskite bidejki zakonski se obvrzani da gi emituvaat so makedonski titl a ne so srpski,hrvatski ili bugarski jazik ,taka sto ponudata na kabelskite ke se svede na edno 20 -30 kanali od tipot na dm sat,balkanika,planeta,hayat itn.:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom