Ел Класико : Барселона - Реал Мадрид 1:0

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Koнечен епилог од натпреварот

• Победа на Барселона

Гласови: 142 59,2%
  • Нерешено

Гласови: 25 10,4%
  • Победа на Реал Мадрид

Гласови: 73 30,4%

• Вкупно гласачи
    240
Статус
Затворена за нови мислења.
Тооооооооооо бе Ибра тоооооо :vozbud::vozbud::vozbud:

Покажи им на исфрустрираните и прецените манекени кој е кој :vozbud::vozbud::vozbud:

да го речеше ова навивач на Стоук Сити - ај. Ама на Милан. Башка “вашиот“ Рикардо Кака е со манекенчињата сега. Или и тој е, откако ја смени средината?

Златко покажа дека не е промашен трансфер. Гвардиола ите како има осет кога да измени играч. Реал игра добро, но резултатот не е во негова корист.
Дани Алвес е ненормален, мајке ми!

Сирот Реал треба да се расформира клубов дефинитивно. Срамота се жива.

ајј во што се претвори завршницава, масакар :tv:

напорен меч... браво за Каталонците умешно ја неутрализираа играта на Реалци во вториот дел.

Честитки до Барселона за прикажаната игра и победа, секоја чест :smir:

VAMOOOOOSSS BARCAAAAAA :barca::barca::barca::barca:

Честитки до Барселона за прикажаната игра и победа, секоја чест :smir:
Word :)

Тоа е тоа, Реал не ги искористи шансите, Барса ги искористи и тимот што ќе го направи тоа победува. Честитки.

АЈМОООООООООООООООООООО ЧЕСТИТО ПОБЕДА !!

ИБРА ПРОМАШЕНА ИНВЕСТИЦИЈА, САМО ЕДЕН ГОЛ ДАДЕ .. НЕЗНАМ ЗОШТО ГО ЗЕДОВМЕ !!! :pos2::pos2::pos2::pos2:

Ај одам јас да славам момци, надвор е лудница ... КАТАЛОНСКА МААЛА ИМАМ :)

ЦЕЛ МАДРИД ДА МИ ГО ИСПУШИ СЕГА ТАКА ЕДНО УБАВО. ШИШАЈТЕ БРЕЕЕЕ !!!!!:pusk::pusk::pusk::pusk::pusk:

Честитки за Барселона, не беа којзнае колку подобри, но сепак ја заслужија победата . :wink:

Честиткииииииии каталонци:vozbud::vozbud::vozbud:
Се дуваа реалциве против Милан во ЛШ и го јадеа јако.
Се дуваа против Барса и пак го јадеа.

То е то. Џабе секоја пара, секое евро кое е дадено. Џабе што играат најдобрите еден до друг. Кога нема еден тим душа... нема и не го бива :) Се со пари не се купува, за останатите работи тука е мастер кард :)

Ептен ми е мило, душата ми се полни кога го гледам Реал како губи покрај стотици милиони вложување. Губи и од квалитетни тимови и од третолигаши.
Убаво е во овие моменти и се гордеам што никогаш не сум го сакала тимов и што ми е прв на анти листата:)

Честито победа, сосема очекувано. :pipi:

Не е се во парите, мора да сфатат лузерчињава.

Подобриот си победи, честитки за сите истомисленици:vozbud:

Најпрвин честитки победа на навивачите на Барса.
Од една страна заслуживме бод(да не речам 3 али ај ќе речете алчен си едно трето) а од друга страна ии не заслуживме.Од една страна заслуживме зошто имавме подобри шанси и повеќе доминиравме а не заслужуваме зошто и не ги искористивме тие добри шанси.
Би било пожелно свеќа да му палите у црква на Пујол зошто он ве спаси.
Не го поднесувам трагично дуелов по она што го иводв на нашиов Милионер.
Како и да е се гледаме во Мадрид а до тогаш честито победа.

Реал имаше повеќе шанси за гол но не ги искористи, Барса ја држеше топката и ја искористи својата шанса :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom