Ел Класико : Барселона - Реал Мадрид 1:0

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Koнечен епилог од натпреварот

• Победа на Барселона

Гласови: 142 59,2%
  • Нерешено

Гласови: 25 10,4%
  • Победа на Реал Мадрид

Гласови: 73 30,4%

• Вкупно гласачи
    240
Статус
Затворена за нови мислења.
POdobra igra na BARCA...ajde se nadevam deka ke dademe gol....:barca::barcafan:
Па не би рекол, најзрелата шанса на мечот ја имаа Реал плус онаа неспретност на Марсело ( незнам која е користа на Реал од него кога е користен ко крило ), Барса мислам дека немаа ниедна сериозна шанса за гол во првите 45 мин, незнам по кој основ кажа дека Барса била подобра . :toe:

Реал подобар тим во првото полувреме, заслужи водство... за некого неочекувано али Мадриѓани играат подобро на Ноу Камп

POdobra igra na BARCA...ajde se nadevam deka ke dademe gol....:barca::barcafan:

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Кажи ми освен пимплањето на топката на средниот ред, центаршутевите на Дани Алвес кои завршуваа преку стадионот, и две-три топки кои беа шала за Касиљас, што направи повеќе Барса ? Спореди ги оние шанси што ги направи Реал, па после пишувај нешто вакво.

Според мене рамноправна игра на двата тима, можеби за мала нијанса е подобар Реал, но тоа ништо не значи . Второто полувреме очекувам и некој гол, и поотворена игра од двата тима . :wink:

Па не би рекол, најзрелата шанса на мечот ја имаа Реал плус онаа неспретност на Марсело ( незнам која е користа на Реал од него кога е користен ко крило ), Барса мислам дека немаа ниедна сериозна шанса за гол во првите 45 мин, незнам по кој основ кажа дека Барса била подобра . :toe:

podobri sme so kontroliranjeto na topkata...a real se sluzi so taa pederska taktika da napravat mnogu fauli....se nadevam deka vo vtoroto poluvreme ke dademe gol i ke se oslobodime od pocetniot pritisok! :helou:

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Кажи ми освен пимплањето на топката на средниот ред, центаршутевите на Дани Алвес кои завршуваа преку стадионот, и две-три топки кои беа шала за Касиљас, што направи повеќе Барса ? Спореди ги оние шанси што ги направи Реал, па после пишувај нешто вакво.
Е како ? Она Анри коа шутна од мртов агол ? Изблокира Рамос тогаш ,и топката заврши над пречката :uvo:

Подобар беше Реал во ова прво полувреме, барем поконкретен беше! факт!

Браво за Валдес!!!

Се надевам ќе влезе Ибра во второ полувреме и Иниеста ќе се врати на неговата стандардна позиција во средината и да разараат со Чави. Оваа средина е многу дефанзивна, Кеита многу повеќе игра одбрана него напад, затоа Иниеста доаѓа на помош да пренесе топка, меѓутоа останува дупка во нападот што и беше многу забележително.

Подобар беше Реал во ова прво полувреме, барем поконкретен беше! факт!

Браво за Валдес!!!

Се надевам ќе влезе Ибра во второ полувреме и Иниеста ќе се врати на неговата стандардна позиција во средината и да разараат со Чави. Оваа средина е многу дефанзивна, Кеита многу повеќе игра одбрана него напад, затоа Иниеста доаѓа на помош да пренесе топка, меѓутоа останува дупка во нападот што и беше многу забележително.

pokonkreten DA no podobrata igra ja imame nie!!

Ја имате вие?
Ја пимплате цело време топката,во среден ред..
Ништо конкретно не напраивте..ниту еден шут,освен тој од Анри ако се рачуна..
Мизерните центар шутеви на Алвес..и глумењето на Бускетс,или пак Баскетс,како и да е..
Реал ве изеде на Кампот..

Твојата игнорантност е зачудувачка :)

Ne e ignorantnost tuku fakt...da vie imavte 2 sansi konkretni no nemate igra podobra od nas...gledas deka poveke posed imame i kruzime okolu golot samo prasanje na vreme e koga ke VI VLEZE :)

Друга утакмица си гледал ти, ти викам ја! :olee:

Stvarnoo...ne znaev be ja sum gledal Alkorkorn-Real Madrid!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom