Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Така за трудни жени колку се имам расправано јас. Идиоти едни. Правилно си постапил.Денеска пријатно бев изненаден од страна на еден старец кој му се закани на 14-5 годишно дете кое видно имаше пречки во менталниот развој со „Мали стани да не ти ја врзам една , постари сме ние ти ќе си седел“ .
Не сум човек кој мрчи и кој се кара , особено на јавни места ама го отерав стариот у три лепе пичке материне посочувајќи му на фактот дека како прво има луѓе кој имаат поголема потреба од него да седат на тоа седиште а потоа и дека со закана нигде нема да стигне . И уште после говорот рече „Ццц младиве сеа немаат култура у мое време таквите како тебе ги на Голи оток ги праќаа “ ми повиши тон и ми направи „застрашувачка “ гестикулација со раката ко и мене да ќе ми ја „врзе една“ . Крајна точка на нервоза доживеав и отворено му кажав „Ајде бе мавни , ако неќеш после ни внуци ни деца више да не те видат“ . Толку арогантно бре у пичку материну , ми усра и ден и се .
Најинтересно е што кај мене во Ѓорче се прави кружниот тек едно 9 месеца и последниве две недели им текна да убрзат пред избори нали, и кај има гужвишта по улиците, 30 минути ти треба да се придвижи бусот од паркот во ЃП до Влае, уште стариве се убутале и те креваат на раце ако не им направиш место да поминат. Да поминам само ти вика и те бута у прозор :lud: аман бе стрпете се, ќе поминете.