ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
63ка е подобра од забавен парк.. Каков ролеркостер бре, 63ка му е мајката... Ако сакате да се одлепете 10тина центиметри од седиште додека шоферот намерно се ака по дупките, не се двоумете да пробате. Џст ду ит.

Слично ми се случува во 24-ка, од Кисела Вода до Центар имаше дупки и диво поставени "лежечки полицајци", и овој како намерно да ги гаѓаше и тоа со голема брзина. Сум скокал по 15 сантима :nesvest: Јајцава во врат ми идеа у пм :nerv:

63 и 66 по патот од Хиподром од надвозникот на автопатот. Посебно ако не се добри амртизерите на автобусот кога ќе почне да се клацка лево-десно. Уживанција :)
Порано така беше и низ Марино, ама го направија патот.

63 и 66 по патот од Хиподром од надвозникот на автопатот. Посебно ако не се добри амртизерите на автобусот кога ќе почне да се клацка лево-десно. Уживанција :)
се качувам еднаш у 63ка дека у коце учам за 5 мин таму сум побрзо од 50 клатење клатење лета ко авион :)

Абе амортизерите кај автобусот не играат иста улога како кај колите, кај автобусот јастуците и висинските апарати ја прават амортизацијата иначе автобус со добри висински апарати плива совршено,имаш чуство како да си во чамец :)

Ах тој петок ме убива, секој петок сум меѓу смена во школо и кога одам накај школо се качувам во 50ка и си седнувам, пошо на последна секачувам.... и си викам не станувам па што сака нека биде...но само така јадам гомна за две три станици кога ќе се појави некое :star:неможам да не станам

Баш Лејди Гага се стариве во петок. Не знам зошто мислат дека ако си помлад мораш да им станеш, ко да не им работи мозокот да сконтаат дека и тебе можеби здравјето не ти е најдобро.

Баш Лејди Гага се стариве во петок. Не знам зошто мислат дека ако си помлад мораш да им станеш, ко да не им работи мозокот да сконтаат дека и тебе можеби здравјето не ти е најдобро.
е, оти де, оти у комунизмот така стоеле работите, така не учеа уште од 1-во оделение

Ах тој петок ме убива, секој петок сум меѓу смена во школо и кога одам накај школо се качувам во 50ка и си седнувам, пошо на последна секачувам.... и си викам не станувам па што сака нека биде...но само така јадам гомна за две три станици кога ќе се појави некое :star:неможам да не станам
станување? хах.. морееееее. прочитај ми го постот пред 2 3 страници да ен се цитирам сам.. само така со нив треба!!!

истото и за тебе важи..

станување? хах.. морееееее. прочитај ми го постот пред 2 3 страници да ен се цитирам сам.. само така со нив треба!!!

истото и за тебе важи..

Знам, ама јас за разлика кога ми е лошо не терам луѓе да ми стануваат баш поради истово, ако веќе седнал некој, седнал. :wink:

се качувам у 64 и внатре мислам дека треба да се влегува со гас маска зошто нема шанси да се преживее

Многу ме нервира во петок, кога старцине се бутаат ко божем којзнае што има по бусовине.:nesvest::nesvest:

Бајаги време не се возам во петок со автобус, смрди на праз :pos:

me nervirat sto na starcite morat stalno mesto da im se pustit

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom