Србија ја поддржува Грција во “спорот’’ за името

H

HITCH

Гостин
Ti nemas pojma od zivot.
Zaradi vakvi gluposti sto napisha bi ti zabranil da pishuvash na forumot.
Да зависеше од тебе форумов сите Македонци ќе летаа од форумов вратете се на темата. Србија по не знам кој пат повторно и се заканува на Македонија итоа многу подмолно, да не ве потсетувам колку луѓе за да стојат по мостовите им пративме да викаат уа по НАТО и плус не им стегнавме ембарго а можевме

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
не е националиста,неќеме туѓо ни ЦМ квадратен...само тоа што ни припаѓа.

Такоѓе! Дај РС,ЦГ и РСК назад.

The white plague - Tuberculosis (TB)- GSK in focus - GlaxoSmithKline

Tuberculosis (TB) was once thought to be a disease of the past, but it has returned in a big way, killing someone every 15 seconds.

...мислев осиромашениот ураниум зголемил ајкју...ама џабе.

Биди у тек со време бабуш,тепа по црнците у Африка тоа.

ACHQ

hawk
Член од
18 јули 2009
Мислења
702
Поени од реакции
73
Кога велат србија до токио(вклучително и косово,македонија...дури и стратосферата).
Тие се националисти,не велам дека во србија нема националисти.Ги има во сите земји :toe:

Ова е Србија!

Ова е Македонија!
:helou:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.809
Поени од реакции
12.298
Србија нема да ја признае демаркацијата меѓу Македонија и Косово
Српскиот претседател Борис Тадиќ синоќа изјави дека Србија никогаш нема да го признае договорот за демаркација кој го потпишаа Македонија и Косово, додавајќи дека зачувувањето на интегритетот на земјата директно е поврзано со одбележувањето на границата.
Тадиќ истакна дека неодамна со македонскиот претседател Ѓорге Иванов имал „многу сериозен разговор на оваа тема“.
„Многу јасно кажав дека Србија никогаш ни по која цена нема да го прифати демаркацискиот договор на Македонија со таканаречената држава Косово“, нагласи српскиот претседател.
Тадиќ објасни дека и за Македонија во иднина е многу важна одлуката на Меѓународниот суд на правдата за едностраното прогласување на независноста на Косово, која се очекува во следните месеци.
Меѓународнава стварно дупи у ребра, очи ќе си извадиме едни со други.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Posle 90g pod srbsko i titovsko mene nisto nemoze da me ucudi:toe:
Nekoi luge na formumot navistina se nadceniha kako da sa nezaobikolimi faktori vo svetski ramni pa barat izvinuvania ot celi narodi.Klouni:smir:
Слушај ти ваму брат ми...Ова е македонски форум и ако сакаш да дискутираш ќе те замолам да зборуваш на македонски пошто јас на пример а верувам и многу други не можам да те разберам.

Kajgana Shop

На врв Bottom