AtoM-AnT
Dexter
- Член од
- 3 септември 2008
- Мислења
- 4.530
- Поени од реакции
- 583
Нешто си грешка, јас не сум како тебе да шетам по форуми, мене ми се допаѓа само кајгана и овде си го ладам со такви како тебе кои си ја продале душата на ѓаволот!Тие на српските форуми се исти како тука што се Атом ,пикасо ,поларис и некои други,само да провоцираат
Сите мои постови се на мајтап а тоа што сум добар за дупење во мозок ќе мора да си го носиш со себе како траума малокуревска :baeh:
Неколку причини, ако не беше Македонија ќе немаше тие што да јадат, целата стока за Србија одеше преку Македонија за Србија а фирмите беа на тогашната власт.Србија го оттргна своето внимание од Македонија поради...
Нафта се извезуваше во големи количини инаку Србите ќе војуваа со прачки, ќе собираа камења по Босна за да ги маваат на Босанците, интифадата е општо позната во светот
Српското производство се извезуваше прку фирмите на тогашната власт а не заборавете дека Србија тогаш беше под санкции а имаа се и сешто па нашле сега тие да зборуваат дека цел свет бил против нив :nesum:
За да го спречат развојот на Македонија бидејќи не можеа да ја окупираат во недостаток на војска и оружје направија договор со Гејците и нашата влада да бидеме непризнаени од Гејците и да ни воведат блокада, оние со добра меморија нека се сетат кога се симнати санкциите на Србија и кога Грција го повлече нашето ембаргото ќе им стане јасно дека се работи за многу близок датум (договор).
А да не ги споменувам навредите од многумина Срби кои сум ги среќавал насекаде тврдејќи дека сме ние Јужни Срби и дека го зборуваме нивниот јазик на што јас ќе му кажев на тој националист дека ЌЕ МУ ГО РАПНАМ ВО ЛЕЈКАТА а тој ме прашува каков јазик бил тој а јас му велам: Епа батка тоа е Струмички а значи во превод ДА ТЕ ЕБАМ ВО ГЛАВАТА :pos2:.
Тој на мене јас сум бил Србин...