Добар кафич за излегување со дечкото/девојката?

• Креатор на темата Креатор на темата Unknown!
  • Време на започнување Време на започнување

Unknown!

Непознат!
Член од
5 август 2009
Мислења
81
Поени од реакции
1
Веб-сајт
www.kajgana.com
Дали мислите дека има добри кафичи у Скопје за искачање со дечкото/девојката? Кај ги има, Колку ги има? Па чекам одговори ..

lele prasanjevo ti e mn dobro, bas i ja sakam da znam posto sea kako so e ladno ne e bas za kaficite na kej vamu tamu... i ja sea cekam predlog :pos2:

Епа и ја тоа сакав да знам дали има..зашто јас не сум наидол на некој таков кафич. А би било многу добро да има, ете сеа зима е, поише ке се иде на такви места отколку на кеј.

Барем темите нека се со македонски литературан јазик поставени. Искачање

Свашта!!!

Гледај што цитираш. Напоменав македонски литературен јазик.

Си се помешал, во литературниот јазик спаѓаат и дијалектите. Ти мислиш на стандардниот јазик = )

Како и да е, ќе го променам насловот, а вие давајте сериозни предлози, се` што е сеир ќе биде избришано.

Јас би предложил еден кафич у Т.Ц. Беверли хилс, само незнам како се викаше, а се наога пред Беверли, одма штом ке се качиш на скалите. А иначе добар е онака за да се иде со дечкото/девојката, мирно место е.

За споделување лигавење и романтични моменти со девојка/дечко измилсен кафич е Лезет Аја. Место со шмек...

За споделување лигавење и романтични моменти со девојка/дечко измилсен кафич е Лезет Аја. Место со шмек...

да да да да... :)) и шевињон е добро на местото откај што ке влезеш десно... скриено е ... суперрр ... само уште да си непушач :)))

иначе ... да малце има вакви кафичи за со дечко / девојка да си отидеш да се лигавиш :D

Дефинитивно во Скопје постојат повеќе кафичи каде што може да се излезе со девојка или дечко. Па ако нема во Скопје во кој друг град има ?

Не трескајте само глупости без врска, Скопје е голем град, има голем избори за кафичи, е сега можеби вие погрешно ја сваќате темата, значи ако ова го сваќате како на пример цело време да се лигавите и да се бакнувате со партнерот или да имате нешто повеќе тогаш како што напиша некој друг погоре палиш колата и одиш на водно ако сакаш така. А ако збориме за едно нормално излегување со партнерот, тогаш има многу пријатни места, на пример јас еве често одам во ало - ало, кафичот покрај кеј, верувам на сите ви е познат многу добро.

Сегде ќе ти е убаво ако си со саканиот :)
Инаку.. Сегафредо, Ало-Ало, Картел, Т-Клуб, Чао, Син Сити ...зарем малку ги има?
Патем..никој не спомна кафич за поголема интимност. Интимност - дома. :helou:

Дефинитивно во Скопје постојат повеќе кафичи каде што може да се излезе со девојка или дечко. Па ако нема во Скопје во кој друг град има ?

Не трескајте само глупости без врска, Скопје е голем град, има голем избори за кафичи, е сега можеби вие погрешно ја сваќате темата, значи ако ова го сваќате како на пример цело време да се лигавите и да се бакнувате со партнерот или да имате нешто повеќе тогаш како што напиша некој друг погоре палиш колата и одиш на водно ако сакаш така. А ако збориме за едно нормално излегување со партнерот, тогаш има многу пријатни места, на пример јас еве често одам во ало - ало, кафичот покрај кеј, верувам на сите ви е познат многу добро.

Поентата на темата: Место што пружа поголема интимност и home-like филинг одколку кафич на кеј каде што е гужва, музика рока доволно гласно да немоеш муабет на раат да напраиш, итд..

Значи, сакам цурата да си ја носам негде кај шо ќе сакам да ја лапнам, да си седам гушнат до неа и да си праам лабав муабет, без да ми се плеткаат многу луѓе околу мене и да слушам напета досадна хаус музика...
Ало-Ало велиш?
Ох....

па ако сакаш да ја експонираш (да ти ја видат) девојка ти/дечко ти тогаш одиш на кафе(или било што) на Кеј,Македонија,Ленинова:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom