pHiLLiPcHo
Шушљак
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 892
- Поени од реакции
- 68
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе точно за Божиќ ке ни го даде кракот

РАБОТИ ???
Е ајде де, пробајте дали работи, како ви се чека?Изгледа работи, еве еден коментар: :smir:
"Works 100%, nice, clean and simple tutorial, thx to the guy that did this (i owe u a beer)."

ftopic
Го пробавте ли?
Ќе пукнам од нервоза...ке ја стартнам играта НЕЈЌЕ СЕ УКОЧУВА И НЕ ИДЕ ПОНАТАМУ:violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1:Другото све чекор по чекор идам,и пак нејќе..За вас барем може иначе,ќе ви бидам благодарен..и едно фала да ми кажевте што ви го најдов Гуидот:kesa:
(ај може еден ден ке ја имам честа да те упознаам ке ти фрлам едно пиво до две
) Ќе ти кажам јас утре, лаптопот на сервис ми е, нешто интернет не ми фаќа ко што треба. Одамна чекав вакво нешто. А на овој лаптоп што сум моментално на него нема шанси да ја играм, тиња е :angry2:Туку прашањето ми е: Дали освен мене на некој друг му упали на филипчо пронајдокот?
и до сеа највише килл-стрик 14 и така натаму..го видов Фициани со мене играше така да дечки можете слободно да се пуштите гуидот работи супер..Што се однесува до Илијако-Нема проблем пријателе едно пиво доста е
:smir:Ingame nick ми е g0dSmaCk3R така да можете да ме најдете..