ae i ja da napisam nekoi sexualni stvari barav na razni temi ali ovaa mislam deka e tamu kade so treba da pisuam na ovaa tema. e asea stvar bese u toa deka edne den si odam ja leto bese onaka po ulica i iznenadno mi se prieba neso.i sea so da praam da drkam ili da baram chare nekako pa si vikam i onaka so ce praam shemi gluposti ce baram brojcinja od mobilni od bivsi curi i drugi lica pa si vikam abe zaebi toa daj zimaj taksi i pravec makedonska televizija.abe ubaa zgrada visoka crno bela so anteni na krov ali koa stignav pozadi da baram od toa kurvite koa ce vidam so ce vidam be sve kuco sakato staro nekoja bez pola zubi nekoja chelava nekoja pomodrena sea i so vikam daj zaebi mislam napalen bev i sve ali kurot pocnuva da se buni vika aman be coek kaj ce me turas sea slep si ili za rucek jadese pasteta so pominat rok aj da begame brat mi vika kurov i ja si vikam abe ubo mi vika popameten od mene za tie stvari ali so ke prais si vikam ja sea dzaba ne sum dal 200 dinara za taxi ce ebam pa ako saka posledno nek je be.i sea kao se vrtam naokolu ali u stvari biram koja e pomal rizik za jebejne ali teska rabota brat kaj ce biras koa sve nikavo i na kraj si vikam aj u kurac i pocnuam eci peci pec ti si mali zec i taka izbrav edna so znam ja kao plava zelena li bese neso ali barem i falea samo petses zaba i tolku beze trazenje. idam kaj nea mi vika mache ce praime rabota za 5 stotki i ja i vikam so znam be mozi ce praime pa doagaat i drugi i ovaa vika aj sea ideme i za 4 stotki ali brze brat poso cajkani se vrtat okolu ali znaes toa nekoja finta bese samo so ce prais me fati u nebrano mi se imase priebano pred nekoe vreme.e sea ideme tamu niz nekoi zbunoi grmuski ona nagazi na gomno od kuce mene skroz mi pomina toa jebackoto u mene so bese i vikam aj ja idam mori doma beaj sea ne mozam kasno e ne se glea ali me zaeba me fati ja jajca ili za kur bese ne se secavam sea tocno pa pocna da raboti nekoi stramni raboti be se cudev za 4 stotki koi sranja se kupuvat tuka be prvo koa otvori toa ustata pa mi vika demek bez zabi se puselo bolje nemalo so da smeta u sisanjeto na kurot i vistina taka nekako bese nemase zabi be vilica da ti bilo toa.i posle doe red na praviot sex onoj koa se staa kurot unutra ali koa se slece ja da vi kazam pravo povrativ be toa edna smrdea na rasipano sirenje koa me udri u nos si vikam brat ostaj ti kurot so saka ustvari kurot mi kaza mene so vreme begaj brat nema ebaanje tuka samo zaebaanje ali jas glup ce se praam fraer ce ebam profesionalno lice.i niso i vikam ej mori beaj cajkan ide ja begam ti beagj da begame zaeabi ebenej drugi put sestro i taka zi zaminav doma i ne be kakvo drkanje kakvi sranja ne mi tekna na drkanje edno soznam kolku bese vreme ali bese baegi vreme ali ne e vazno toa sea se deshavaat sranja koa ti se priebue na leto