Што кога ТОЈ се плаши од секс?

• Креатор на темата Креатор на темата bad_girl
  • Време на започнување Време на започнување
gay covek ednostavno nema da ima vrska so zensko i nema da se stava u situacija da se srami od nejze ke si ide so nekoj tip i ke si gi usisavaat organite :)

Епа тогаш кое е тоа машко кое се плаши од сочна млада пичка?

Епа тогаш кое е тоа машко кое се плаши од сочна млада пичка?

pa kako prvo i prvo site picki ne se mladi i socni :toe: ne vikam deka ne e cudno malce i je ama ne e za da odma se karakterizira nekoj gay ili vakov ili onakov --- svasta ima be na svetov moze nekoj si misli deka lae i kasa :) znaes na so mislam neli :helou: sala na strana se desava ali se nadminuva ako se saka -- ako ne ondak pazi da ne ti padne sapunot : :pos2:

pa kako prvo i prvo site picki ne se mladi i socni :toe: ne vikam deka ne e cudno malce i je ama ne e za da odma se karakterizira nekoj gay ili vakov ili onakov --- svasta ima be na svetov moze nekoj si misli deka lae i kasa :) znaes na so mislam neli :helou: sala na strana se desava ali se nadminuva ako se saka -- ako ne ondak pazi da ne ti padne sapunot : :pos2:

Ок де. Да кажеме дека има неискусни момци. Но што со оние кои се искусни а се плашат од оваа:
383596.jpg

?????

Јас знам дека во повеќето случаи женските се тие што се плашат и што им треба повеќе време за да стекнат доверба кај партнерите,а за машко да се плаши незнам.Не сум видел до сега.

Јас сум бил таков.

На првата девојка ѝ требаа 10 месеци дури да ме накани да имаме секс. Секоја ѝ чест на трпението. :cuc:

Обично помага работа со прсти, уста, повеќе гушкање итн. Во *никој* случај не треба на машкото да му се заканува со напуштање ако обидот е неуспешен, зашто тој токму тоа и го очекува (порани минатите неуспеси), што апсолутно не ѝ помага на неговата ерекција.

Баш со такво машко се гледаат „јаките“ женски: не е успех да се има секс со некој што е најголем е*ач - успех е да се има секс со некој што ништо не знае од тоа и да се откријат сите негови потенцијали.

Затоа, жени, ако сте навистина „јаки“, ослободете ги срамежливите момци и направете нешто добро и за општеството.

јас би рекол вака:неискусна девојка ќе се чуди и тоа нема да и се допаѓа,меѓутоа искусна девојка со задоволство ќе ја прифати задачата да го отстрами манукот,и сигурен сум дека ќе ужива во тоа:wink:

Ако ТОЈ се плаши од секс треба психолошки да се настапи. Најубо е некој него да го изебе да види дека не е ништо страшно.

Ако ТОЈ се плаши од секс треба психолошки да се настапи. Најубо е некој него да го изебе да види дека не е ништо страшно.
Лелелелеле брат ти си луд жими се алал нека ти е за реченицава.:wink:

Abe ostajte ja deckoto na mir.
Ne sakal i gotovo.
I sekoja se ne eebe.
Treba da e malo simpaticna.
A i zenskite mislat deka muskite mozat na sekoja da stavat.

Podobro e :drk:otkolku na nekoja da stavis.

Тотално се согласувам .

Abe ostajte ja deckoto na mir.
Ne sakal i gotovo.
I sekoja se ne eebe.
Treba da e malo simpaticna.
A i zenskite mislat deka muskite mozat na sekoja da stavat.
Podobro e :drk:otkolku na nekoja da stavis.

Силбер имав дури студирав еден цимер кој редовно велеше дека :„ Ниедна жена неможе да е толку грда , колку тој што може да е пијан “
Е сега си признавам дека за мене то не важи пошто доволно сум свесен колку и да сум пијан ... Али има и такви мажи .

Е сега , ако него му е страв ... Девојки , Get him drunk . Пијан маж има далеку помалку стравови и мисли кои го кочат :vozbud::vozbud::vozbud:

hahaha kako be se pralsi tebe li ti se ima sluceno kakovo pasenje ima da i ja racepak kako lubenica toa dundeto.
Ти не ми стоиш за многу бистар момак... Нели?
Дај оправи се и читај ги првите мислења на темата, за да се запознаеш со начинот на дискусија и за тоа што се бара од тебе да одговориш. Прва и последна опомена, или размислувај пред да пишеш - или ќе се селиш на друг форум.

Под број 1 : Е педер
Под број 2 : Е спојлер

Е сега има такви , али женското треба да му помогне да се отпушти и да го напали добро , кога ќе го мавне тестостеронот у глаа и крвта че му се собере у пенис , не верувам дека ќе остане рамнодушен , па колкав спојлер нека сака да е .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom