U
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Point being?!
@ki напиша:Ke земам едeн Taser i ке се маваме со волтажа колку да останеме живи![]()
Јовче, дечкото кој е поактивен у подфорумот за Хардвер, ЛЕГЕНДА!DD
Тој е типот што ги корнел еден по еден деловите од матичната?
Ептен ми е криво да го гледам Картер во лошо издание.... знам дека годините го газат, ама не сум навикнат да го гледам во вакво издание.... се надевам наредната утакмица ќе ме демантира со 30+ поени и победа на Орландо...да напоменам јас не сум фан на НБА клуб туку само на Картер, каде оди тој, за тој тим ќе навивам и тоа и го правам...
![]()
Фала ти друже за големата подршкаСе надевам ќе си ја вратам формата
![]()
extreme1 напиша:еве конецно и ја на кирилица да писам со идивиди преведов ми каза еден цоек и да не се буните!
сега цим муринјо це дојде у реал це ви казам каква тактика це напрае. муринјо це сака да играме одбрана у дефанзива. це бидат сите назад само це биде хииуагин напред сам, а бензема и роналдо це се пробиа цик цак по страните. нема потреба од нови играци само маикон за десен бег, а рамос це биде полево малце. исто мозе Есен да се земе од Цхелсеа посто ласана це умира изгледа. еве како це изгледа тактиката само забраев кака да го стаам тој це биде громот, а роналдо це бида звездата у тимот. (инаце го праев со новиот паинт многу е јак!)![]()
Не се заебавајте со него ке почне во пп да ви се закануваПоточно со пп заедно со другарму емовецот
![]()