Пост на кој сте се изнасмеале

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Се ќе беше ок друже, само што неможе едното да се намалува а другото да се зголемува и тоа да ти биде правопропорционален однос:tapp:
Знаеш ли што кажа?

Марко!

Алфа
Член од
6 февруари 2010
Мислења
272
Поени од реакции
14
Знаеш ли што кажа?

Обратнопропорционално е :smir:

офф топик: Смислата за хумор не е иста кај секого. Ако на некој му се смешни нечии постови мене не ми се. Ова значи и за мене. Затоа едит: Смислата за хумор се намалува правопропорционално со растењето на вашата затупавеност.

Ова е дека у школо ги научиле нов збор па сега у двата поста мора да го употреби за да личи на интелектуалка.

Уф:tapp:

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.426
Поени од реакции
5.104
abe ne gledate deka ide stvarno krajov na svetot.. i jas ne veruvam ama pocnaa zemjotresi, poplavi odroni...

sekoj 2 dena po 5 zemjotresa, umiraat luge, pa ne moze vise i zemjava e prepolna, mnogu tezime i ce se mrda normalno..

mrazov dole u hemisfera se topi, pa normalno se prepolnuat ezerava, ete i ohridskoto zosto se prepolni..

abe ima nesto, ne vikaat za djabe..

Е тежиме...:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.230
Поени од реакции
30.447
колку само добро и го кажа ова :):)
Немам право да згрешам? А иако ми укажавте на грешката, не си го дигајте егото, тоа не ве прави попаметни од мене.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Немам право да згрешам? А иако ми укажавте на грешката, не си го дигајте егото, тоа не ве прави попаметни од мене.
Ги спомна и двете величини,растење и опаѓање.Пропроционалноста ја смести како еднаков степен на подигање и опаѓање.Тоа може да се каже со еден збор обратнопропорционално.Грешка ќе беше ако ја изоставеше едната величина..Или во слободен превод,исти к*рац
Така да,немаш потреба од објаснување.Извинете за офтопиков :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.323
Поени од реакции
15.576
Кој знае што е правопропорционален и обратнопропорционален однос ме свати... ако кажев само обратнопропорционален може никој немаше да свати... доста е офтопик

Знаеш ли што кажа?
Ги спомна и двете величини,растење и опаѓање.Пропроционалноста ја смести како еднаков степен на подигање и опаѓање.Тоа може да се каже со еден збор обратнопропорционално.Грешка ќе беше ако ја изоставеше едната величина..Или во слободен превод,исти к*рац
Така да,немаш потреба од објаснување.Извинете за офтопиков :)

Првин ми викаш на мене дека сум кажал нешто погрешно па после на дарлинг и објаснуваш каде згрешила или незнам што.. малку си контрадикторна....

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не ти реков дека згреши,туку дека дробиш исти курац на различни јазици,а влета од позиција јао колку паметно кажав :патлиџани:

Марко!

Алфа
Член од
6 февруари 2010
Мислења
272
Поени од реакции
14

Ниту ти знаеш колку ние сме паметни,ниту ние знаеме колку си ти.Никој такво нешто не спомнал...така да...ајт...:smir:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.073
0.99(9) = 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Или како и да беше темата. :pos2:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.230
Поени од реакции
30.447
Ниту ти знаеш колку ние сме паметни,ниту ние знаеме колку си ти.Никој такво нешто не спомнал...така да...ајт...:smir:
Епа многу почна да се правиш паметен пред другарчињата дека знаеш да провоцираш. Не ти носи тоа зеленко ако се надеваш.

Kajgana Shop

На врв Bottom