Пост на кој сте се изнасмеале

Не ни знам како да го дефинирам освен вака :nesvest:

Сериозно -.- нека биде муж ебате -.-

Ти изгледа го немаш читано некрофилија.После него се е ова гола вода:)

Не ни знам како да го дефинирам освен вака :nesvest:

Сериозно -.- нека биде муж ебате -.-
Правите мужи искажуваат љубов јавно , а кукавиците молчат а за мојот пост смеј се колку сакаш драга марсовке само гледај да не те снајде па јас да постирам тука за тебе ...не му посакувам на никого да патат за љубов :salut:

Ти изгледа го немаш читано некрофилија.После него се е ова гола вода:)
Го иам читано >.>

Правите мужи искажуваат љубов јавно , а кукавиците молчат а за мојот пост смеј се колку сакаш драга марсовке само гледај да не те снајде па јас да постирам тука за тебе ...не му посакувам на никого да патат за љубов :salut:

Оф океј... :place:

Го иам читано >.>

Кажи што ти е патетика,незнаеш дали да плачеш или да се убиеш.А јас секој ден морав да го читам,едно 2/3 месеци колку што му траеше лечењето:плачко:
Мил и ти си на добар пат,досега поминаа 3/4 месеци,среќа што мешаш подфоруми.
Имајте бе жал за останатите 3452693752 членови.

Кажи што ти е патетика,незнаеш дали да плачеш или да се убиеш.А јас секој ден морав да го читам,едно 2/3 месеци колку што му траеше лечењето:плачко:
Мил и ти си на добар пат,досега поминаа 3/4 месеци,среќа што мешаш подфоруми.
Имајте бе жал за останатите 3452693752 членови.

Некако можам да го раберам некрофилија барем ми се свиѓаше сентименталноста и патетиката по постовите ( романтична будала сум, убиј ме) малиов и пред тоа забележав дека има маки и се курназеше дека е јебач претпоставив дека го шитнала амбасадорка, ружно го пишува тоа и уште поружно се понаша. Демек врати се бла бла, па јас сум јебо сите се тепаат за мене, па пак ми фалиш, па одење од фаза у фаза аеее мали уште колку време барем некрофилија се испуца директно 2/3 месеца овој не знам колку време пека по неа
Само не верувам дека малиов ќе го читаш како некрофилија после ова благовремено реагирав ајде сеа да им помогнам на душебрижните :

burning_witch2.jpg

Од кој сум на форумов више ги читам мил и амбасадорка прво како си искажуваат љубов, па како се вреѓаа по секоја можна тема, па сеа дојде време пак да читам искажување љубов. Која патетика.

marsovke, од кај ги вадиш сликиве? :pos2:
Значи синко вака идеш позади три долини и три планини кај баба ми селото, одиш во една црква и бараш книга Burning witches from google images . И таму има вакви слики ги скенираш и ставаш на кајгана . Сеа запамти ? Океј оди сеа у quest и пуцај тука за екстра зелемки ова де поени ...

helllooooo
темава е да постирате по некој пост на кој сте се изнасмеале, а не марсовка кај ги нашла цртежите.

п.с. таа ги има цртано :pipi:

Сите постови во темата ЈСП,ми течеа солзи кога ја читав,особено со жените шофери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom