Пост на кој сте се изнасмеале

J

Johnny Stulic

Гостин
I jas se ukljucuem kako fan na Sirian i negovata destinacija nemacka sekako so minhengladbah i borusija kako top mesta vo nemacka i austrija so klozetite na zetoni

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
i ja sum cul za vakvi ljudi toa bilo bolest nekoja i koa se pojavi mesechina oni stanuele od spienje ali ne se budele zaspani kao neso shetale po ulici ubivale kradele palele kuki a poslem ne se secavale niso od toa i ako i fatat ne moat da gi sudat poso ne se secavat opasna stvar be a glavna bila mesechinata u nivni zivot i oni prema nea ziveele a na film nema veze koa ce vidite koa se pojavue puna mesechina im izlagaat dlaki po telo pa urlaat ko nezdravi ko volk neso vijat na polnoc toa bilo fantazija po filmoi a za ovie mesechari ima u maalo nekolku dusi so idat naokolu abe so znam moe i da matkaat poso gi znam ja porano ne bea takvi i sea demek mesechari ako gi fatat kajso kradat eto dokaz nie sme mesechari pa ne idat u zatvor nekoja finta im e moze i ne postoi takva stvar samo kradci se so nasle chare da ne idat u zatvor
Ne znae so govore zimi se

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Една моја роднина имаат поштар-комшија.
И кога малата тргна во прво,нели имаше во букварите слики со поштар како носи писма...
и учителката ја прашува-што прави поштарот секој ден??
А таа одговара-Секој ден пие кафе а после копа во бавчата...
:pos2::pos2:Сум се пресмеала на ова.
:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.230
Поени од реакции
30.447
добро на Sirian Spirit ли се смеете?
:tapp::tapp::tapp:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.230
Поени од реакции
30.447
Вашата смисла за хумор се намалува правопропорционално со растењето на вашата затупавеност.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.230
Поени од реакции
30.447
Боље кажи нашата.
Благодарам.
офф топик: Смислата за хумор не е иста кај секого. Ако на некој му се смешни нечии постови мене не ми се. Ова значи и за мене. Затоа едит: Смислата за хумор се намалува правопропорционално со растењето на вашата затупавеност.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
офф топик: Смислата за хумор не е иста кај секого. Ако на некој му се смешни нечии постови мене не ми се. Ова значи и за мене. Затоа едит: Смислата за хумор се намалува правопропорционално со растењето на вашата затупавеност.
Аргументираше релативност?!?!
:cuc:

се извинувам за офтопикот:
+ не ме цитирај
иам отворен профил за муабет

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Darling ви го начука. :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.323
Поени од реакции
15.576
Вашата смисла за хумор се намалува правопропорционално со растењето на вашата затупавеност.
Се ќе беше ок дарлинг, само што неможе едното да се намалува а другото да се зголемува и тоа да ти биде правопропорционален однос:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom