Виктор Карамарков од Скопје е серискиот убиец - бројот на убиени сеуште непознат!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne mi se veruva deka i kaj nas se pojavija vakvi lugje-seriski ubijci itn...mi se cini sto povekje se kazuva na televizija kakvi ludaci ima nekako se povekje i drugi dobivaat inspiracija...ne mi se veruva :nenene:

Па ние не стоиме со тоа никако, ама сепак си постојат институции:)
Знам дека не оправдуваш, ама болен е штом постапил на тој начин. На крај краева, поубаво да си умрел навистина отколку да го направил ова што го направил за само уште една доза.

Незнам дали е болен. Сасвим нормална персона може да се навлече на некое македонско срање од дрога.
Џанак е. Факат. Не размислува како сите останати. Не размислува рационално.
Односно, грешам. Размислува рационално само во негова корист.
Замисли си го, си вели "Чекај, неам приходи, зависен сум, дрога немам, кај и да е, ќе почнам да кризирам, чекај, зарем не е кул да убивам баби и да им ги зимам парите?"
И сега си викаш, зашо не си кажел, "Зарем не е кул да ограбувам баби и да им ги зиам парите"
E, тука пријателе, хорсот/сканкот/крекот/амфетаминот/вметни_опасна_дрога_тука, размислува место тебе :)
Така да, он е само уште една сенка џаначка произведена од труло општество...

Сме си ебале мајката другар, некоја страна уназад пишав "Да сте му дале сите на кој ви дошол на врата по 50 денари, бабите ќе беа живи"
Постот го пишав на шала, и искрено, не е за смеење ама ја се дупнав.
А јебеш га, и вистина е.
Ко го глеаш таков на врата, НЕМА теоретски ШАНСИ да му даеш 50 денари, а факат е дека тебе не ти мењаат ама баш ништо у животот.
Ма шо у животот бе, не ти мењаат ништо у Денот. Јал бурек, нејал, јака муда.
А да знаеше дека ќе убие 2 баби, ќе му даеше 1000 денари..
Кој е тука болниот?

[простор за одговор...]

Да, знам, можел да си најде работа.
Шо не му даеш ти работа?
Цела македонија вика, НЕКА СИ НАЈДЕ РАБОТА.
Дај му работа бе. Шо?

Видете и вот и гадхејтасол, муабетов до утре ќе го влечеме и ќе го остајме за петок пошо четврток ќе ми биде напнат ден:)

Што и да го натерало, не било решение да убие. Кривица има во многу фактори, но најголемата е во него.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Гледам се цели ако земаш дрога и таа те прави луд, ти си од старт луд со тоа што си земал.

Ne mi se veruva deka i kaj nas se pojavija vakvi lugje-seriski ubijci itn...mi se cini sto povekje se kazuva na televizija kakvi ludaci ima nekako se povekje i drugi dobivaat inspiracija...ne mi se veruva :nenene:

:pos2:

Ние сме потомци на Александар Велики, Господови луѓе, Синови на Зеус.
Перфектни.

Каков е овој етноцентиразам? СИТЕ се луѓе на планетава земја. Или ние сме златни? :O Не треба да има убијци кај нас.
Само во ЦСИ!!

И сите психијатри станавте бе, сега инспирација е копчето кое не трансформира во убијци.
Незнам зошто мене не ме инспирира. Дали сум нормален?

Гледам се цели ако земаш дрога и таа те прави луд, ти си од старт луд со тоа што си земал.

Или си бил у афект.
Ако може да биде оправдание за убиство на суд.
Ондак, афектот може да биде и оправдание за зимање дрога, тука.

:pos2:

Ние сме потомци на Александар Велики, Господови луѓе, Синови на Зеус.
Перфектни.
Ќе те стрела гарфилд.
Прими сочуство.

Иако имал психички проблем мислам дека најмногу влијание има родителот односно неговата мајка.Сите тие проблеми низ кои поминал и се соочил,недоволната грижа и љубов од родител осаменоста,повлеченоста и ред други работи сета таа отфрленост од општеството го доведува на еден лош пат... лошо друштво,дрога, кражби....и тука веке му нема спас,станува зависник од дрога,деликвент и на крај убиец.Сите тие убиства што ги извршувал биле за пари односно да купи дрога.Кризата која ја чувства, потребата за дрога мислам дека го навела по секоја цена да убива за да дојде до пари и дрога,а подоцна се јавува грижата на совест...чувство на вина,па за тоа се исповедувал.
Трагично во секој случај,така да од овој случај можеме да видеме колку се ефикасни професорите,педагозите во училиштата и колку внимание им се посветува на оние деца кои имаат проблеми,а најкриви се родителите.

Tret vo dve godini! Dobar trend terame statisticki!
можи и да паѓаме со статистиката кој знае порано ништо не кажваа сигурно имало и бетер од овај само на тв не јадеа одам лајна односно никој не знаеше и ова е контра продуктивно според мене што сега го направија главана твзвезда само ги потикнуваат и другите психопати да го надминат во убиства и да имаат повеќе слава :uvo:
а коефициентото ќе паѓа на големо за 3+ :kesa:

А маалскиот ми. Доаѓал на врата типов, да. Среќа твоја ако не носиш ништо златно и подобро за тебе ако му дадеш нешто ситно. Инаку чув и дека посетувал одредени организации кои му помагале да се опорави од дрогата, но не бил редовен на терапиите. Бил и првенец на генерација, во принцип таквите подоцна го губат разумот. Чудна работа.

А маалскиот ми. Доаѓал на врата типов, да. Среќа твоја ако не носиш ништо златно и подобро за тебе ако му дадеш нешто ситно. Инаку чув и дека посетувал одредени организации кои му помагале да се опорави од дрогата, но не бил редовен на терапиите. Бил и првенец на генерација, во принцип таквите подоцна го губат разумот. Чудна работа.

Во принцип, во Македонија постојат 100 средни училишта, и во принцип секоја година излагаат по 100 првенци на генерација и во принцип само од `99, според тебе, до сега полуделе 1000 луѓе. Уууу, имаме илјадници сериски убијци во Македонија! :vozbud:
Луѓе, ве молам. Тоа што човекот се претворил во монструм е склоп на повеќе фактори што му влијаеле во животот: тешко детство, сиромаштија, несовесна мајка и пред се самиот негов карактер што бил доволно слаб да се оддаде дроги, а потоа и на вакви злосторства.
Не е потребно да влечеме некои некои глупи заклучоци и предрасуди, доволно е само да внимаваме на кого отвараме врата и веројатно да се зголемат мерките за справување со зависниците и ментално болните.

Незнам дали е болен. Сасвим нормална персона може да се навлече на некое македонско срање од дрога.
Џанак е. Факат. Не размислува како сите останати. Не размислува рационално.
Односно, грешам. Размислува рационално само во негова корист.
Замисли си го, си вели "Чекај, неам приходи, зависен сум, дрога немам, кај и да е, ќе почнам да кризирам, чекај, зарем не е кул да убивам баби и да им ги зимам парите?"
И сега си викаш, зашо не си кажел, "Зарем не е кул да ограбувам баби и да им ги зиам парите"
E, тука пријателе, хорсот/сканкот/крекот/амфетаминот/вметни_опасна_дрога_тука, размислува место тебе :)
Така да, он е само уште една сенка џаначка произведена од труло општество...

Сме си ебале мајката другар, некоја страна уназад пишав "Да сте му дале сите на кој ви дошол на врата по 50 денари, бабите ќе беа живи"
Постот го пишав на шала, и искрено, не е за смеење ама ја се дупнав.
А јебеш га, и вистина е.
Ко го глеаш таков на врата, НЕМА теоретски ШАНСИ да му даеш 50 денари, а факат е дека тебе не ти мењаат ама баш ништо у животот.
Ма шо у животот бе, не ти мењаат ништо у Денот. Јал бурек, нејал, јака муда.
А да знаеше дека ќе убие 2 баби, ќе му даеше 1000 денари..
Кој е тука болниот?

[простор за одговор...]

Да, знам, можел да си најде работа.
Шо не му даеш ти работа?
Цела македонија вика, НЕКА СИ НАЈДЕ РАБОТА.
Дај му работа бе. Шо?

Те читам цело време и морам да ти поставам индиректно прашање ти нормален ли си, 50 денари да ги дадеш не се многу али што к.. јас сум обврзан да давам на наркоман 50 денари за ништо онака рекетар да ми изиграва ? - Што има работа другите да им даваат.. има еден куп невработени па сите убиваат стари жени за да стигнат до пари ? - За овој само измачување, секој ден ќотек само тоа е лекот.

Или си бил у афект.
Ако може да биде оправдание за убиство на суд.
Ондак, афектот може да биде и оправдание за зимање дрога, тука.
Уууу никако. Чим тој земал дрога мислејќи дека така ќе се извади да не биде осуден, тогаш нашиот интелектуалец (пошо нели бил најбољи у ГУЦ), гадно се зае*ал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom