Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ние не стоиме со тоа никако, ама сепак си постојат институции
Знам дека не оправдуваш, ама болен е штом постапил на тој начин. На крај краева, поубаво да си умрел навистина отколку да го направил ова што го направил за само уште една доза.
Ne mi se veruva deka i kaj nas se pojavija vakvi lugje-seriski ubijci itn...mi se cini sto povekje se kazuva na televizija kakvi ludaci ima nekako se povekje i drugi dobivaat inspiracija...ne mi se veruva :nenene:
Гледам се цели ако земаш дрога и таа те прави луд, ти си од старт луд со тоа што си земал.
Ќе те стрела гарфилд.:pos2:
Ние сме потомци на Александар Велики, Господови луѓе, Синови на Зеус.
Перфектни.
можи и да паѓаме со статистиката кој знае порано ништо не кажваа сигурно имало и бетер од овај само на тв не јадеа одам лајна односно никој не знаеше и ова е контра продуктивно според мене што сега го направија главана твзвезда само ги потикнуваат и другите психопати да го надминат во убиства и да имаат повеќе слава :uvo:Tret vo dve godini! Dobar trend terame statisticki!
А маалскиот ми. Доаѓал на врата типов, да. Среќа твоја ако не носиш ништо златно и подобро за тебе ако му дадеш нешто ситно. Инаку чув и дека посетувал одредени организации кои му помагале да се опорави од дрогата, но не бил редовен на терапиите. Бил и првенец на генерација, во принцип таквите подоцна го губат разумот. Чудна работа.
Незнам дали е болен. Сасвим нормална персона може да се навлече на некое македонско срање од дрога.
Џанак е. Факат. Не размислува како сите останати. Не размислува рационално.
Односно, грешам. Размислува рационално само во негова корист.
Замисли си го, си вели "Чекај, неам приходи, зависен сум, дрога немам, кај и да е, ќе почнам да кризирам, чекај, зарем не е кул да убивам баби и да им ги зимам парите?"
И сега си викаш, зашо не си кажел, "Зарем не е кул да ограбувам баби и да им ги зиам парите"
E, тука пријателе, хорсот/сканкот/крекот/амфетаминот/вметни_опасна_дрога_тука, размислува место тебе
Така да, он е само уште една сенка џаначка произведена од труло општество...
Сме си ебале мајката другар, некоја страна уназад пишав "Да сте му дале сите на кој ви дошол на врата по 50 денари, бабите ќе беа живи"
Постот го пишав на шала, и искрено, не е за смеење ама ја се дупнав.
А јебеш га, и вистина е.
Ко го глеаш таков на врата, НЕМА теоретски ШАНСИ да му даеш 50 денари, а факат е дека тебе не ти мењаат ама баш ништо у животот.
Ма шо у животот бе, не ти мењаат ништо у Денот. Јал бурек, нејал, јака муда.
А да знаеше дека ќе убие 2 баби, ќе му даеше 1000 денари..
Кој е тука болниот?
[простор за одговор...]
Да, знам, можел да си најде работа.
Шо не му даеш ти работа?
Цела македонија вика, НЕКА СИ НАЈДЕ РАБОТА.
Дај му работа бе. Шо?
Уууу никако. Чим тој земал дрога мислејќи дека така ќе се извади да не биде осуден, тогаш нашиот интелектуалец (пошо нели бил најбољи у ГУЦ), гадно се зае*ал.Или си бил у афект.
Ако може да биде оправдание за убиство на суд.
Ондак, афектот може да биде и оправдание за зимање дрога, тука.