Club 69

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Ок е брат, јас таков сум и не се срамам од тоа, напротив. Ние барем отсекогаш сме излегувале баш со таа намера и задоволството во излегувањето не го гледам во скокање и играње, туку во флерт и заведување, плус и исходот од вечерта може да ти се разубави многу. Муабетот ми беше дека ако е клуб нека биде клуб без маси/сепареа, или нека има подиум за играње, па кој му се игра слободно нека си игра. Ова кај нас не личи на ништо. Не сум против оние кои играат, но не личи на место каде има маси и сепареа некој да ти скока до тебе, нели?
па тоа ти пишав брат.кај нас работите не стојат као шо стојат на запад.Не знам зашто на Colosseum му се потребни сепарињата горе,можда зашо народот едноставно е таков иде сегде и секаде као шо кажа да биде сликан и да се фали кај бил со фотката.Види само во темата Gareth Emery видеата мои,па ќе видиш за шо ти зборам.позз:smir:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Не знам за вас, ама вчера во 69 имаше одлична атмосфера :)
(освен моментот кога DJ@WAR смеша нешо хаус.. :nesvest:).
Направивме кругче, се покажа најдобриот брејкденсер во државава - Дардан :)
Стварно е ѕвер момакот.. падна многу добар бетл, многу се играше.. Кој дремеше на сепаре ко Зен пропуштил многу :)
I luuv Sundays @ 69 ! <3

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.472
Поени од реакции
7.924
Дечки не му кршете филм на Хитмен. Секој со своите апетити. Патем кога сме кај лаунч баровите и клубовите (2 у 1) мислам дека оние кои се среќни од лезет атмосферата во 69ка ќе им се допадне The Bedroom.

A за нас останатите кои сакаме да искршиме кичма на подиум има еден куп други места во градов.

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
па тоа ти пишав брат.кај нас работите не стојат као шо стојат на запад.Не знам зашто на Colosseum му се потребни сепарињата горе,можда зашо народот едноставно е таков иде сегде и секаде као шо кажа да биде сликан и да се фали кај бил со фотката.Види само во темата Gareth Emery видеата мои,па ќе видиш за шо ти зборам.позз:smir:
Тоа што има горе сепареа може некако да се свари, ама коњопоите на подиум кои што премногу сметаат апла им се вишак.

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Денес со почеток од 22:30..

За прв пат во македонија, музиката, танцот и модата се соединуваат во совршена хармонија..
Колекцијата која го освои срцето на Италијанската и светската публика (The G-lection - Gangsta girls with ghetto glam) на Фросина Ангеловска со гламурозната атмосфера, на битови од најновите хип хоп хитови со DJ Мето S и денс трикови на девојките од Брејк а лег е настан кој за љубителите на урбаната култура е задолжителен.

Убави парчиња има цурата, има сенс и дарба..

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Денес со почеток од 22:30..

За прв пат во македонија, музиката, танцот и модата се соединуваат во совршена хармонија..
Колекцијата која го освои срцето на Италијанската и светската публика (The G-lection - Gangsta girls with ghetto glam) на Фросина Ангеловска со гламурозната атмосфера, на битови од најновите хип хоп хитови со DJ Мето S и денс трикови на девојките од Брејк а лег е настан кој за љубителите на урбаната култура е задолжителен.

Убави парчиња има цурата, има сенс и дарба..

респект за Мето.Многу добар dj.:smir:

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
значи си остана местово шупачко до крај.на чело со менаџерот на врата Чкрап.:kesa:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Еднаш бев во ова место и со брзина на светлината излегов, леле ич не ми се свиѓа.

korun

lame
Член од
21 октомври 2007
Мислења
389
Поени од реакции
28
Каква е процедурата за да влезиш? Требит да се расправаш со набилдани фаци на врата?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Лани се заебав и чак што више три пати отидов. Оваа година нема да ја повторам истата грешка. :pipi:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Еј мене ми се иде у клубот 69, некад и ке отидам.

Johnnie Walker.

Keep Walking™
Член од
1 јуни 2008
Мислења
173
Поени од реакции
5
Недела Club 69

Zaso procitav u description deka moze preporaki,pa da preporacam bev u nedela u 69 2 nedeli po red,da vi kazam iskreno stv top si pominuvam mn e labavo ubavo narodce ide ne e onaka napeto ko so bese porano tuku onaka bas hip hop top so devojka mi si poigravme bas ubava vecer prijatno bev iznenaden.ovoj vikend imaat nekoj dj od london producent na Nas i na mn drugi pa koj e po hip hop se gleame tamu da vidime so kje bide:)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.472
Поени од реакции
7.924
Првата година е секогаш напета во скопските клубови. После тоа веќе може човек да се журка на раат :)
Фала за инфово. Може да се провери :)

Kajgana Shop

На врв Bottom