Челзи - Манчестер Јунајтед (Недела 17:00h)

Дербито ќе заврши со:

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
А не мислиш дека повеќе ќе му одговараше на Ливерпул да тепа Јунајтед??:smir:
Абе што пишав јас пред некоја страна...

Тој повише го мрзи Манчестер Јунајтед, отколку што го сака Ливерпул... нели видеш дека повише постови тој напиша отколку навивачите на Челзи... изгледа е слеп и не чита дека името на темата е Челзи-Манчестер Јунајтед (Недела 17:00h) и дека Ливерпул никаде не е спомнат... и дека оваа тема е посебна за навивачите на Манчестер Јунајтед и Челзи... не е ова фан клуб на тим туку посебна тема ама што ќе правеш :jaj:

Тери дава гол, и победа за Челзи...:vozbud::vozbud::vozbud:
Колку е убаво чувството кога ќе си помислиш и кога ќе направиш споредба на коментарите на коментаторите на натпреварот во Москва 2008 и овој натпревар

Терииии и стативааааа, Манчестер Јунајтед е новиот Европски Првак :vozbud:

Терииии дава гол и нови 3 бода на Челзи

Неспоредливооо

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
.. и дека оваа тема е посебна за навивачите на Манчестер Јунајтед и Челзи... не е ова фан клуб на тим туку посебна тема ама што ќе правеш :jaj:
:nesvest:
Заслужена/незаслужена Челзи си зема 3 бода.Подобриот секогаш не победува(првото дерби сезонава).

Војната продолжува..

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Секат е така, кога тепа твојот тим, тогаш претставувало карактер на шампиони итн, а кога тепа ривалот, најголеми педери,гзлаци цело време се ваделе со судии/пенали итн.

Дефинитивно стартов на Еванс ќе биде санкциониран од ФА и заслужено ќе му биде.

Него, само ја го видов типот шо си миеше заби кога беше напраена замената на Калу?:icon_lol:
ЈБГ :toe:

И јас го видов црнецот со наочарите и ставаше нешто во устата ама јас помислим на цефче за сок, а некој велат четка за заби :pos2:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.556
Ги триеше забите со четка некоја, не е нормален.
Можеби има некој анимација?

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Абе што пишав јас пред некоја страна...

Тој повише го мрзи Манчестер Јунајтед, отколку што го сака Ливерпул... нели видеш дека повише постови тој напиша отколку навивачите на Челзи... изгледа е слеп и не чита дека името на темата е Челзи-Манчестер Јунајтед (Недела 17:00h) и дека Ливерпул никаде не е спомнат... и дека оваа тема е посебна за навивачите на Манчестер Јунајтед и Челзи... не е ова фан клуб на тим туку посебна тема ама што ќе правеш :jaj:

Колку е убаво чувството кога ќе си помислиш и кога ќе направиш споредба на коментарите на коментаторите на натпреварот во Москва 2008 и овој натпревар

Терииии и стативааааа, Манчестер Јунајтед е новиот Европски Првак :vozbud:

Терииии дава гол и нови 3 бода на Челзи

Неспоредливооо
Манчестер не зема титула по стативата на Тери, туку по одбраната на ВдС... Така да, многу ти е глуп коментаров. А на крај ќе збориме за 3-ве бода, прехлани гол разликата решаваше!

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.832
Поени од реакции
5.647
а од мене дете, сакаш да носиш??

бек ту д сабџект.... милион пати е повторено до сеа, ја ќе бидам 1 000 001 шо ќе го повтори... моменталната форма на тимовите во вакви натпревари не игра никаква улогаа... овие натпревари се решаваат со еден потег, со една грешка... кој ќе направи помалку грешки, кој ќе ги искористи грешките што ги направил противникот тој ќе го добие овој натпревар.. јас искрено се надевам дека Манчестер ќе е тој што на крајот ќе се радуваа, ама ќе видиме утрее :)
очигледно овде сум заборавил да споменам дека ќе победи и тој што ќе ги искористи грешките од судиите :toe:... честито победа на Челзи ама некако најинтересни ми се навивачите на Лузерпул.. кутритее повеќе се радуваат на пораз на Манчестер, отколку победа на Лузерпул (го има ли и тоа чудо??).. тоа ти е

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
еве ти друже анимацијата

Код:
http://www.epltalk.com/chelsea-fan-brushes-teeth-during-man-united-game-bizarre-video/12784
:smir:
Овој како на Анелка брат да му е :pos:

Манчестер не зема титула по стативата на Тери, туку по одбраната на ВдС... Така да, многу ти е глуп коментаров. А на крај ќе збориме за 3-ве бода, прехлани гол разликата решаваше!

Е добро де, не е Врат него Шија... така? Да погодеше Тери кој ќе освоеше ЛШ ?:uvo: "Долга е нивата за орање", уште 1/3 од првенството не е завршила... а не заборавај дека има и дуел на Олд Трафорд... да не те потсеќам на ланскиот резултат на истиот стадион :vozbud:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Ајде доста и е на темава, продолжете си со дискусија во соодветните фан клубови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom