Челзи - Манчестер Јунајтед (Недела 17:00h)

Дербито ќе заврши со:

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
od glupo po glupo derbito vo anglija,znaci ne sum zgresil so sum gi gledal prikaznite na A1 televizija
Ако не гледаше кај знаеш дека било глупо, паметњаковичу?
Или дозна дека не суди ОВРЕБО и не гледаше?
Мочко еден
Тери дава гол, и победа за Челзи...:vozbud::vozbud::vozbud:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Честито победа на Челзи, заслужено - незаслужено, три бода си се три бода. По 10 години или па на крај на сезона никој нема да памти корнери, удари, фаули. Само како што кажа еден навивач на челзи, кој ќе ја добие битката не ја добива и војната, така да не очекува долга сезона и мислам дека борбата за титулата ќе се води меѓу Челзи и Манчестер Јунајтед повторно, по една сезона пауза :)

Се гледаме пак на Олд Трафорд :smir:
Јас го реков тоа, и си стојам на зборот :toe:

Кај го видовте фаулот од Тери кога беше допир со тело бе, боди-чек сте чуле? Или треба да го пушти слободно да си даде гол, пошо ако го допре може нешто да му биди :tapp:

Ешли Кол го удри Тери по јајца, нема што да се дискутира за ова.
Ни Руни ни Валенсија, Кол го удри Тери во пад.

Рака од Лампард имаше, но после тоа што го направи педерот Еванс малку ви е тој пораз од 1:0, и незнам како имате лице да кажете Дрогба глумел незнам што. Тоа не е човечки како прво, далеку и од неспортски потег. Сеа ако не добие казна за ова, да слушнам после која екипа е привилегирана кај судиите т.е. кај управата на ПЛ.

Титулата е титула, 3те бода се 3бода, но таков потег може да чини и човечки живот бе алооо!

Изгубивте, изгубивте, ај чао сеа и доста плачење.
Усвари забораив, не за џабе ве викаат бебиња :smir:

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Прво, не сум дете од деведесеттите. Второ, единствен тим за кој отсекогаш сум навивал е Манчестер Јунајтед, не сум почнал да навивам затоа што некој си одстрана го купил и почнал да троши милионски суми за трансфери. Трето, приказки немам слушано (ако ти имаш, тоа е твое). И четврто, да се величам со таков клуб, затоа што има со што.

Мислам дека пишав погоре, ама ај пак. Ги почитувам тие фанови кои отсекогаш навивале за некој клуб.

А за искомплексиани фанови не ми прај муабет. Прочитај си го болдираното.
Не мислев на тебе.... Реплицитав на твојот пост што дирекно објаснуваше на поенатата на тоа што сакав да го цитирам - општо пишував за сите....

извинение што те земав тебе за репер на постот :smir:

А за искомплексиани фанови не ми прај муабет. Прочитај си го болдираното.
Иначе за тоа болдираното.... не е никаков коплекс - туку низок удар т.е за момент спуштање на ваше ниво !!!

П.С не го земај "вашето" премногу лично - може и не се однесува за тебе.... ме мрзи сеа да ги барам твоите мислења

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
На Дено арно му беше кога не ебаа на педерски начин :icon_lol:

Ај без гајле, ќе ги намачкаме ние на Емирајтс за две кола =)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Честито победа на Челзи, заслужена, незаслужена, доцна е за тоа веќе. :)

Контроверзи како и секогаш, кои се надевам дека не беа намерни. Нема да коментирам за ни една од многуте лоши одлуки, бидејќи веќе преку кур ми е од тоа, а и да кажам нешто, нема да ја смени табелата, која вели 5+ за Челзи.

И да, Англиските судии, сите до еден на стрелање, мамето нивно, сфаќам да погрешиш еднаш, ама по 10 грешки во просек на еден натпревар... разочарувачки! Џабе, еднаш судат за вас, еднаш против вас, нема реалност речиси никогаш. :star:

G

Gray Foxx

Гостин
На Дено арно му беше кога не ебаа на педерски начин :icon_lol:

Ај без гајле, ќе ги намачкаме ние на Емирајтс за две кола =)
Ти да му го цицаш на Дено. :)
Кажав и во ваш фан клуб тогаш, не победи подобриот.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Зошто вие знаете кој е кој во Англијаманутд
Ти да му го цицаш на Дено. :)
Кажав и во ваш фан клуб тогаш, не победи подобриот.
Да, ама си го ладеше „сите си отидоа со кренати глави, освен Диаби“ :pos2:

И не мрси муда, ќе те пријавам за бан : D lol

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Челзи 30 БОДА
Арсенал 25
Гајчестер 25

така да џабе ти е тоа погоре :smir:
ах да и ова е одлика на голем клуб и кога не игра најдобро ПОБЕДУВА!!!
Не сум знаел дека ваква екипа има во Премиер Лига...

А иначе..Лани кога Јунајтед победи со по 1:0 на неколку утакмици,а не изигра баш брилијантно..памтиш шо викавте??

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Што се карате бе?Вистина дека Челзи не заслужи да победи ама што е најважно му бега 5 бода на Манчестер:aplauz:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Ова се вика очај. Ах бе Дено :))

Криво ти е? Кој „кипа“ три бода денес? После 3 години ќе паметиш корнери, аути, фаули и дриблинзи? Ќе паметиш дека Џони Еванс го искрши на Дрогба и не доби црвен? Не бе, не! Ќе паметиме дека Челси победи со 1:0. Заслужено, море повеќе од заслужено.

Убаво е да се губи кога ќе се доминира, нели? Немој да ти вадам статистика како Ливерпул губел утакмици токму од „црвените ѓаволи“ после доминација, корнери и слични статистички податоци наклонети кон Ливерпул. Ама Манчестер секогаш победуваше на крајот (период 2003 - 2008).
Затоа, барем вие немојте да ми зборувате за бројки, за надмоќност и корнери. Нема смисла.
Сполајму на горнион, Челси тепаше. Манчестер си го поприми.

изгледа Митровден ви е малерозен. Лани на Митровден го попушивте од Арсенал со 2:1
А не мислиш дека повеќе ќе му одговараше на Ливерпул да тепа Јунајтед??:smir:

M

Mario Gómez

Гостин
Незаслужена победа ама победа.:pos2:
Hate to say this but, Руни е ѕвер.:vozbud:

Aбе се гледам бајги кладби изгубиле овие:pos:.

:aplauz: за креативноста на победниците.

M

Mario Gómez

Гостин
Маја Гери со копачка:)vozbud:), Еванс да се предаде на трибуналот во Лозана.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.091
Поени од реакции
1.654
Не сум знаел дека ваква екипа има во Премиер Лига...

А иначе..Лани кога Јунајтед победи со по 1:0 на неколку утакмици,а не изигра баш брилијантно..памтиш шо викавте??
Секат е така, кога тепа твојот тим, тогаш претставувало карактер на шампиони итн, а кога тепа ривалот, најголеми педери,гзлаци цело време се ваделе со судии/пенали итн.

Дефинитивно стартов на Еванс ќе биде санкциониран од ФА и заслужено ќе му биде.

Него, само ја го видов типот шо си миеше заби кога беше напраена замената на Калу?:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom