Челзи - Манчестер Јунајтед (Недела 17:00h)

Дербито ќе заврши со:

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Како фан на Јунајтед ќе бидам реален, не фантазер.
Очекувам пораз (нерешено макс.) на Манчестер, бидејќи педерите челски се дефинитивно во форма невидена и можат да не изгазат во еден здив. Немаат примено гол кузнае од кога, истиот состав игра (со мали исклучоци) , психички и физички се јаки, Карло е будала, свака част за него итн...Моиве со чкљ состав, без Рио, со пилиштарот Еванс кој се курчи пред натпревар дека можел да го чува Дрогба подобро од Торес, и Видиќ кој што си има тачка моменти на дерби натпревари, ми укажуваат дека може да не расцепат фино и лепо, копачите од лондон. Е сега друга работа е средината, ако Ферги намести тепачка средина со еден креативец, можно е да се шмугнеме покрај лампс, есиен/балак...небитно тепачи се, и да направиме некој раздор кај нив...друга работа, мерак ќе ми биде Обертан ако игра покрај сељакот Нани кој не можам да го смислам/сварам органски. Доволно е луд да ја направи парам парче десната страна на челски, ама тоа покасно, бидејќи ќе влезе ко измена, гарант :/. За нападот не коментирам, Берба игра во средина, Руни по лева, се само напаѓачи немаме...јбг.
Но, една работа...му верувам на стариот, кој може да истреска глупости и на крај еден Џон Оши, Евра или Де Лает да го реши натпреварот и сите да се чудат...но, ќе видиме.

Glory Glory
И јас вака прогнозирав ама јас сум дудлач и сакам да е направам "НАЈПАМЕТЕН" и "НАЈИНТЕЛИГЕНТЕН"!

ЗНАЧИ И ТИ ТИ ДУДЛАЧ!манутд

GLORY GLORY MAN UNITED!

G

Gray Foxx

Гостин
И јас вака прогнозирав ама јас сум дудлач и сакам да е направам "НАЈПАМЕТЕН" и "НАЈИНТЕЛИГЕНТЕН"!

ЗНАЧИ И ТИ ТИ ДУДЛАЧ!манутд

GLORY GLORY MAN UNITED!
Јас сметам дека и двајцата сте грешка, како за период од 1 година Челзи од патетична екипа стана страшна is beyond me...
Зар толку се плашите од екипата која ја здрвивме 3-0 на 11 Јануар годинава? Зар толку се сомневате во Еванс(тип кој го стави Ибрахимович во анусот на Мурињо)???
Вие може сте реални, али сте далеку од реалноста. ;)
UNITED!!!

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Уште нешто помалку од 2 часа :vozbud:

Очекувам добра и тактичка игра од 2те екипи, Манчестер иако ослабен сеуште е една од најдобрите европски и светски екипи, а многупати досега се покажало дека лавот е најопасен кога е ранет.
Ако сакаме да победиме мора да дадеме се од себе, и да не застануваме додека не свирни судијата за крај, па макар воделе и 5голови разлика.
Нормално си навивам за мојот тим, за Челзи и типувам на нивна победа, па како ќе заврши ќе видиме за отприлика 4часа :toe:

Поздрав до фановите на обете екипи, среќно и фер плеј :smir:

П.С. ќе се цитирам од вчера:

Ако е добиена битката незначи дека е добиена и војната!

T

the Carpenter

Гостин
Дено, ако одиме по таа линија, зар НЕ се сомневаш во Видиќ кој беше ставен во анусот на Фергусон три патио во една година од играчите на Ливерпул, поготово на Торес?
Нема паралела тука.
Ланските Челси со денешните воопшто не се исти, како што и Манчестер не е истиот. И воопшто никој не е ист. Дали подобар, дали полош. Има разлика...

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Да направиме една кратка ретроспектива за што се зборуваше во оваа тема
А(навивач на Челзи):Челзи ќе тепа на овај натпревар.
Б(навивач на Манчестер):хаха шо напишал Челзи ќе победел...абе шо тие тебе бе Манчестер 1000 посто тепа
А:Си ја видел табелата??? Си ја видел моемнталната форма на Челзи???
Б:Шо ми кажа лее појќе нема да гледам ПЛ знам кој победе и кој е шампион...
Па потоа имаше многу историја, оспорување на способноста на тренерите и тн.
ИМАШЕ И ИСКЛУЧОЦИ СЕКОЈА ЧЕСТ НА НИВ

и ова го напишав дека сакав да кажам дека навивач на Челзи,на Манчестер,Арсенл,Ливерпул и тн. никогаш нема да можат да најдат заеднички јазик дека едниот мисли така другиот инаку

Јас мислам дека ќе биде тежок меч многу надигрувања на средината и тој шо ќе ја добие битката на средината на теренот би требало да издвои победа но не поголема од 1 гол разлика

G

Gray Foxx

Гостин
Дено, ако одиме по таа линија, зар НЕ се сомневаш во Видиќ кој беше ставен во анусот на Фергусон три патио во една година од играчите на Ливерпул, поготово на Торес?
Нема паралела тука.
Ланските Челси со денешните воопшто не се исти, како што и Манчестер не е истиот. И воопшто никој не е ист. Дали подобар, дали полош. Има разлика...
Абе сакам да им доловам дека не е толку страшно као шо ја праат, правам паралела само колку да видат дека не е се темно денеска и дека нема потреба за толкав песимизам, вака не беа уплашени пред да играме со Барса, тука мене ме јаде тоа лошото....

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
CANTONA - "UNITED IS LIFE.THE REST ARE MERE DETAILS"!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Да направиме една кратка ретроспектива за што се зборуваше во оваа тема
А(навивач на Челзи):Челзи ќе тепа на овај натпревар.
Б(навивач на Манчестер):хаха шо напишал Челзи ќе победел...абе шо тие тебе бе Манчестер 1000 посто тепа
А:Си ја видел табелата??? Си ја видел моемнталната форма на Челзи???
Б:Шо ми кажа лее појќе нема да гледам ПЛ знам кој победе и кој е шампион...
Па потоа имаше многу историја, оспорување на способноста на тренерите и тн.
ИМАШЕ И ИСКЛУЧОЦИ СЕКОЈА ЧЕСТ НА НИВ

и ова го напишав дека сакав да кажам дека навивач на Челзи,на Манчестер,Арсенл,Ливерпул и тн. никогаш нема да можат да најдат заеднички јазик дека едниот мисли така другиот инаку

Јас мислам дека ќе биде тежок меч многу надигрувања на средината и тој шо ќе ја добие битката на средината на теренот би требало да издвои победа но не поголема од 1 гол разлика
Скратено ќе си изгубите :D - така е бе Фантом ? :D

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Насловната на The Sun денес

Глупост до глупост, само колку да добијат внимание.

Инаку

Еванс ја започна битката:"Торес е подобар од Дрогба"
Да игравте со Лузерфул ќе викаше дека Дрогба е појак, али тоа е најмногу што може да се очекува од 1 недораснат мо*ко:toe:
Ама ако, фала му шо го мотивира Дидие :icon_mrgr

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718
Ајде, се ближи почетокот. Уште 45 минути. Со среќа на двата тима, и нека победи подобриот.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Chelsea will line up in a 4-diamond-2 formation as follows:
1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
6 Ricardo Carvalho
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
5 Michael Essien
13 Michael Ballack
8 Frank Lampard
20 Deco
39 Nicolas Anelka
11 Didier Drogba
Substitutes: 40 Hilario, 19 Paulo Ferreira, 33 Alex, 12 John Mikel Obi, 15 Florent Malouda, 10 Joe Cole, 21 Salomon Kalou.

Man United are expected to line up in the following 4-5-1 formation:
Van der Sar; O'Shea, Brown, Evans, Evra; Valencia, Fletcher, Carrick, Anderson, Giggs (c); Rooney.
Substitutes: Kuszcak, Fabio, Gibson, Vidic, Obertan, Scholes, Owen.

The referee is Martin Atkinson.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom