Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
И јас вака прогнозирав ама јас сум дудлач и сакам да е направам "НАЈПАМЕТЕН" и "НАЈИНТЕЛИГЕНТЕН"!Како фан на Јунајтед ќе бидам реален, не фантазер.
Очекувам пораз (нерешено макс.) на Манчестер, бидејќи педерите челски се дефинитивно во форма невидена и можат да не изгазат во еден здив. Немаат примено гол кузнае од кога, истиот состав игра (со мали исклучоци) , психички и физички се јаки, Карло е будала, свака част за него итн...Моиве со чкљ состав, без Рио, со пилиштарот Еванс кој се курчи пред натпревар дека можел да го чува Дрогба подобро од Торес, и Видиќ кој што си има тачка моменти на дерби натпревари, ми укажуваат дека може да не расцепат фино и лепо, копачите од лондон. Е сега друга работа е средината, ако Ферги намести тепачка средина со еден креативец, можно е да се шмугнеме покрај лампс, есиен/балак...небитно тепачи се, и да направиме некој раздор кај нив...друга работа, мерак ќе ми биде Обертан ако игра покрај сељакот Нани кој не можам да го смислам/сварам органски. Доволно е луд да ја направи парам парче десната страна на челски, ама тоа покасно, бидејќи ќе влезе ко измена, гарант :/. За нападот не коментирам, Берба игра во средина, Руни по лева, се само напаѓачи немаме...јбг.
Но, една работа...му верувам на стариот, кој може да истреска глупости и на крај еден Џон Оши, Евра или Де Лает да го реши натпреварот и сите да се чудат...но, ќе видиме.
Glory Glory
ЗНАЧИ И ТИ ТИ ДУДЛАЧ!манутд
GLORY GLORY MAN UNITED!