Место за средношколци

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Не идам јас на такви места , јас сум од маалските типови , мирно кафенце , ако се пие надвор се пие , ако се слуша музика на концерт/свирка.. Не давам пари за такви ствари , ама како и да е знам многу што даваат. И не им е жал , фенци се и ми враќаат со фразата „Па што бе , најбоље си поминуеме таму , ти не си бил за да каеш!“
мн тапа ми е .. ја сум малски чоек и ке седам само у маало и по кафиња и слично... ја сум ти све сакам некад да се дотерам да отидам на фенси место со фенси цури и музика сакам некад и да се облечам по КЕЖУАЛ ( да не речам... ) и да си отидам до кастро , хавана , маракана на свирка , сакам да седам и у парк со друштво да зеам гитарата да свирам да пеам и да пијам цела вечер... све сакам зависи од расположење... едино несакам да дремам на -20 и да пијам надвор... али коа морам и тоа го правам пошто се нема кеш стално да се пие по локали многу... пошто многу кеш ке отиде дур да се начукаш... а се нема толку мн... малце забегавме од темата али ДОоообро ШО :)

edit : ААААААА ДА ... и најмногу сакам коа на моја свирка ке дојдат фенЦИ цурици со сукњици до под гузица :)))))))

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Ах , Фм резервации. Тоа за неискусни е :) .
Незнам кој не ја знае фората со петстотчето , и не е заебанција балканска него сериозно ако даете петстотка на тој на врата одма ве пушта. И имаше некоја фора со 5 другари 1500 .
Глупости бе.
A може и алтернатива ако сака некој да влезе во петок во ФМ доле пред врата побарај ги Фицо или Иво и кажете им дека Марче од Орце ви е другар и ќе ве пуштат. ;) Ги знам фацките што прават журки во местово добри другари ми се и сега прв пат слушам за тоа дека треба 500 да фрлам ако сум 15 години -.-. Се преценил некој гледам xD

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Ах , Фм резервации. Тоа за неискусни е :) .
Незнам кој не ја знае фората со петстотчето , и не е заебанција балканска него сериозно ако даете петстотка на тој на врата одма ве пушта. И имаше некоја фора со 5 другари 1500 .
Глупости бе.
Иначе тоа со Бариста , имаа проблеми со то копиљаната од Чаир и сеа човек неможе нормално на кафе да си седне и на добра рок музика.
Извини на израз, ама ќе си го прашам Куров ја 500 денари да му давам на еден кељав за да ме пушти?! :tapp:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
него мене некој да ми даде идеја кај да тезгариме со моето бендче ? :toe:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Место за средношколци? Во школо и дома, на учење.

Член од
24 септември 2009
Мислења
245
Поени од реакции
35
Casual Band Рокче така комерцијала и нешто екс ЈУ и то.. летоска свиревме у бариста секоја недела и То
Au da, mi teknuva sum bila ednas-dva pati dodeka svirevte u Barista
Dobri ste stvarno :aplauz: Sea kaj imate svirka u poskoro vreme?

Inace za temava ja na pr najcesto iskacav letovo i iskacam sea u Barista, bev vo Havana na svirka i sea ke idam ali vo zimskata, Anja ili bilo kade na kej na kafence...tamu otprilika :)

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
Casual Band Рокче така комерцијала и нешто екс ЈУ и то.. летоска свиревме у бариста секоја недела и То
иам едно другарче исто како вас свират тезга бенд нз дали си слушнал peacemakers они свиреа како вас само у четврток , али ако веке прашуваш место ја би ти препорачал да пробате сеа у cassablanca имаат промет таму а и местото не е лошо :helou:
п.с шо стана со миксот од Тiesto бе нели требаше да праиш upload :D

macaparket

Oфицијализиран Паркет!
Член од
16 јуни 2009
Мислења
281
Поени од реакции
14
Еве и ја ко средношколче да кажам нешто.:pipi:
Ние летово искачавме у маало, а сеа се трудиме да идеме на некое место кај шо е топло.
Викендов бевме у Ања, па овој ќе идеме Динамик, следниот би требало Хавана да се иде и така.:smir:
И Кастро и МКЦ евентуално некад ако има добро свирче.:smir::smir::smir::smir:

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
I ja mislam casablanka :) Ako svirite tamu kazete, da vi dojdeme :)

da da super ste, sekoj cetvrtok idev letoto :)) Mozete zimskiot raspust da svirite vo barista ili casablanka :))) Doagame :))))

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
не бе казабланка треба анплагд .. а не ми се свири анплагрд сакам комплет бенд да одиме не ми е интересно анплагд :) ај другата недела сум слободен ке идам по некој локали ке се распрашам па ке ве обавестам шо како :)

провери ПП :helou:

Член од
5 април 2009
Мислења
151
Поени од реакции
15
Уште од мал научив дека улицата ми е подрага него кафич/дискотека.Уше ко малецки со другарите дремевме по улици,играјки жмурки,фудбал,баскет,брканици,ова она,после во 6то одделение филм ми беше Yu-Gi-Oh!Језда немавме оригинални декови,али ептен ни беше филинг ко ке седневме онака у маало,и сите поделени у парови си се картаме,и си грицкаме сончоглед.Сеуште сум по улици,у кафич имам отидено 2-3 пати,и тоа на родендени,дискотеки исто 3-4 пати,вулкан еднаш памтам,2 пати левел и еднаш кабрио мислам беше.Едноставно не ме привлекуе.Секој викенд и понекад преку недела,си поминуем што е можно поисчилано,на наши места,со наши луѓе,пие кој сака,кој не сака ке земе една чаша,две,колку за мерак на друштвото,и остатокот го поминува лајт со лименче Sprite(јас:helou:).Се заебаваме,се смееме,си слушаме музиче,и не се клошариме по топици(Лилее,најубафко си поминафме вчера,ги сакам моите пичли).Се прашувам дали стварно си поминуваат најубаво?Толку им е turn-on да бидат видени?Sheesh...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
иам едно другарче исто како вас свират тезга бенд нз дали си слушнал peacemakers они свиреа како вас само у четврток , али ако веке прашуваш место ја би ти препорачал да пробате сеа у cassablanca имаат промет таму а и местото не е лошо :helou:

Имам и ја едно другарче не ми текнува името на бендот што го има али свиреа во казабланка и мн ама премногу слабо им плаќаа и после почнаа да свират во Кафе кафе мн боље им било така да распрашајте се таму.

Kajgana Shop

На врв Bottom