Место за средношколци

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
Pa vaka ja sum prva godina sredno i pretezno mn iskacam u grad, ama iam nekoj poznastva sto neznaat kaj da iskacaat devojcinja od prva godina ili vtora. Sekoe mislenje e prifatlivo :)

Член од
24 јуни 2009
Мислења
448
Поени од реакции
165
Па ако претежно многу излегуваш немаше да постои темата.:smir:

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
Ne e za mene :) Ja im davam idei na drugarkite ama ja iskacam so mnogu postari luge :) I zatoa :D

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Па шо знам, прва втора година треба да мирисаат девојчињата уште на млеко, а не на алкохол цигари и машка полова течност. Ја у тоа време се шуњав низ маало, нешо позади основно седење бацуфки кисуфки ово оно.....кафичи незнаевме шо се, дискотека мнооогу ретко ако начекаме гратиси али у тоа време имаше медиум парти, до 12 па у 12и15 23ка задња и накај дома побрзо.....

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
Drugi vreminja dojdoa i moite sestri ne iskacale ic do vtora godina :) ama ja 3 pati nedelno u grad sum :S

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Па шо знам, прва втора година треба да мирисаат девојчињата уште на млеко, а не на алкохол цигари и машка полова течност. Ја у тоа време се шуњав низ маало, нешо позади основно седење бацуфки кисуфки ово оно.....кафичи незнаевме шо се, дискотека мнооогу ретко ако начекаме гратиси али у тоа време имаше медиум парти, до 12 па у 12и15 23ка задња и накај дома побрзо.....

точкест брат али кажуеш ко да си роден шеес друга година... ти у прва и втора си искачал у маало ? значи ја искачам од седмо а ја коа сум бил седмо ти си бил прва.. и ја као седмо оделенец искачав у елемент.. процес ла фабрик ( али ла фабрик малце поголемки имаше зашто од 11 почињаше.. ) и ја коа идев на тие места у седмо одд имаше значи средношколци како што кажа журките беа до 12 ... и сеа да си прва или втора година и да седиш у маало ке те рачунаат за дебил ...

и сеа на темата кај да искачате ? НЕЗНАМ ... дискотеки пред 12 не работат.. кафичите што работат до 1 ... служат за поголемите да се пијанчат и загреваат за у дискотека после 12 и не пуштаат помали... така да и тие што имаат по 18 а не личат за 18 почнаа да не ги пуштаат по некој локали пошто личеле за помали им бараат рецимо 20 - 21 година ( тренд и картел пример...а влагаш унутра и гледаш некој трета година средно "познанички" како седат на сепаре со некој 2х години у одела и можат татковци да им бидат... ) така да градов е катанга... али има кај да искачате ваљда организираат журки у некој кафичи некој ученици од средниве школи од 1ва 2ра година... разглеј на фејсбук евенти :pipi:

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
Aham fala na preglogot, mene me pustaat skoro segde zaso decko mi ima 18 godini i go znaat u site kafici kaj sto ne pustaat pod 18 :) stv tapa ni stana skopjevo, vo kafic da ides da se javuvas da zakazuvas, gluposti :S Eve sega na primer: Ja sum u petok na zurka u rich, decko mi praj zurka i tamu ke ima od 1 2 3 godina sredno :d

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Aham fala na preglogot, mene me pustaat skoro segde zaso decko mi ima 18 godini i go znaat u site kafici kaj sto ne pustaat pod 18 :) stv tapa ni stana skopjevo, vo kafic da ides da se javuvas da zakazuvas, gluposti :S Eve sega na primer: Ja sum u petok na zurka u rich, decko mi praj zurka i tamu ke ima od 1 2 3 godina sredno :d
:pos::pos::pos::pos::pos:

Баш како што кажав... на врата ке ти се курчат лични карти курци палци 20 години да имаш.... а унутра пак некој втора трета година :)

Malata

(:
Член од
15 декември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
2
Taka e, bez vrski i poznastva bas u maalo da si sedis :) Pred zgrada na klupi :D haha

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ти имаш 14, а он 18.
Ти непоштуеш искачање у маало, пошо не е фенси.
А он, има живот? о.0"

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
точкест брат али кажуеш ко да си роден шеес друга година... ти у прва и втора си искачал у маало ? значи ја искачам од седмо а ја коа сум бил седмо ти си бил прва.. и ја као седмо оделенец искачав у елемент.. процес ла фабрик ( али ла фабрик малце поголемки имаше зашто од 11 почињаше.. ) и ја коа идев на тие места у седмо одд имаше значи средношколци како што кажа журките беа до 12 ... и сеа да си прва или втора година и да седиш у маало ке те рачунаат за дебил ...

и сеа на темата кај да искачате ? НЕЗНАМ ... дискотеки пред 12 не работат.. кафичите што работат до 1 ... служат за поголемите да се пијанчат и загреваат за у дискотека после 12 и не пуштаат помали... така да и тие што имаат по 18 а не личат за 18 почнаа да не ги пуштаат по некој локали пошто личеле за помали им бараат рецимо 20 - 21 година ( тренд и картел пример...а влагаш унутра и гледаш некој трета година средно "познанички" како седат на сепаре со некој 2х години у одела и можат татковци да им бидат... ) така да градов е катанга... али има кај да искачате ваљда организираат журки у некој кафичи некој ученици од средниве школи од 1ва 2ра година... разглеј на фејсбук евенти :pipi:
Да бе сине, киснев у маало. И уште џанам киснам, еднставно филм ми е да седам на клупа на минустошеснаес степени да ми смрзне виното у чашата и да терам чкарт муабет дали Торко можел да ја рипне клупата....кејф.
Никогаш не сум пател од комплексот ДА БИДАМ ВИДЕН, туку увек патам од тоа да си поминам најдобро, дали било на клупа, у кревет, у кафич кај што пивото е стодедумдес денари....едноставно да ми биде мерак седењето.
А ако седам со дегени, ебати и искачање па макар и пивото да го пијам од на швеѓанка цицки

Kajgana Shop

На врв Bottom