Wooow, шо ќе пиеш сеа?Drugi vreminja dojdoa i moite sestri ne iskacale ic do vtora godina ama ja 3 pati nedelno u grad sum :S
Па шо знам, прва втора година треба да мирисаат девојчињата уште на млеко, а не на алкохол цигари и машка полова течност. Ја у тоа време се шуњав низ маало, нешо позади основно седење бацуфки кисуфки ово оно.....кафичи незнаевме шо се, дискотека мнооогу ретко ако начекаме гратиси али у тоа време имаше медиум парти, до 12 па у 12и15 23ка задња и накај дома побрзо.....
Aham fala na preglogot, mene me pustaat skoro segde zaso decko mi ima 18 godini i go znaat u site kafici kaj sto ne pustaat pod 18 stv tapa ni stana skopjevo, vo kafic da ides da se javuvas da zakazuvas, gluposti :S Eve sega na primer: Ja sum u petok na zurka u rich, decko mi praj zurka i tamu ke ima od 1 2 3 godina sredno :d
Да бе сине, киснев у маало. И уште џанам киснам, еднставно филм ми е да седам на клупа на минустошеснаес степени да ми смрзне виното у чашата и да терам чкарт муабет дали Торко можел да ја рипне клупата....кејф.точкест брат али кажуеш ко да си роден шеес друга година... ти у прва и втора си искачал у маало ? значи ја искачам од седмо а ја коа сум бил седмо ти си бил прва.. и ја као седмо оделенец искачав у елемент.. процес ла фабрик ( али ла фабрик малце поголемки имаше зашто од 11 почињаше.. ) и ја коа идев на тие места у седмо одд имаше значи средношколци како што кажа журките беа до 12 ... и сеа да си прва или втора година и да седиш у маало ке те рачунаат за дебил ...
и сеа на темата кај да искачате ? НЕЗНАМ ... дискотеки пред 12 не работат.. кафичите што работат до 1 ... служат за поголемите да се пијанчат и загреваат за у дискотека после 12 и не пуштаат помали... така да и тие што имаат по 18 а не личат за 18 почнаа да не ги пуштаат по некој локали пошто личеле за помали им бараат рецимо 20 - 21 година ( тренд и картел пример...а влагаш унутра и гледаш некој трета година средно "познанички" како седат на сепаре со некој 2х години у одела и можат татковци да им бидат... ) така да градов е катанга... али има кај да искачате ваљда организираат журки у некој кафичи некој ученици од средниве школи од 1ва 2ра година... разглеј на фејсбук евенти