spiros
Шалом Алеихем!
- Член од
- 7 септември 2008
- Мислења
- 3.225
- Поени од реакции
- 986
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти човеку никогаш не си љубел а и нема да љубиш.Такви "комплименти" кои си му ги напишал на спирос а и на мене во една друга тема те оддалечуваат од љубовта со милиони километри.Еве, јас вистински љубам жени!
Браво spiros.Мило ми е што на светов уште постојат луѓе како тебе.Ти благодарам на комплиментите пријателе, сигурно после тоа ти се олесни малку.
Кога ќе се разбудат пријателите и непријателите од смртниот сон, ќе видат дека преку Милоста БОЖЈА одамна се спасени преку Оној што е повисок од сите (згора и се понижи повеќе од сите) и дека ТОЈ нема потреба нити од еден единствен самобендисан бодисатва!
Бог да чува и да брани од песнопојци верски!
Пак не ми кажа дали мојата совршена љубов кон жените е онаа која ќе ми го отвори патот до рајот и ќе ме заебе да ги утнам пријателите кои се на пат за пеколот!
A jok, ne. Nikako! Таква љубоф оставам за Аутбој.
Може и така.
Дозволи да те љубат мажи.
Ти не мора нив да им возвратиш љубов.
A jok, ne igraem po toj svirku.
Ti prezemi toj rabota.
Зошто клучот од Храмот на Исусовиот гроб во Ерусалим (кој е поделен на 6 конфесии- католичка, гејско-православна, ерменска, коптска, етиопска и сиријска) го чуваат муслимани?????
секојдневно муслимани го отвараат и затвараат храмот!!!!!!!