LordDragonII
Dr.Strangelove
Како ќе го поткрепиш својот став за погоре напишаното? „...Абра-кадабра...„?
Не е абра-кадабра. Веродостојно е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како ќе го поткрепиш својот став за погоре напишаното? „...Абра-кадабра...„?
уфф е сега се уплашив ...
ова е тоа шо мразам религии ...
сеење страв ... демек ако не верувате плашете се Апото ќе ве земе
друг пат со мене вака не ... :nenene:
кога останувате без мисла ова ви е дефолт одговор ...
Не е абра-кадабра. Веродостојно е.
Признавам!
Ме убеди!
:nesvest:
Како бе спирос така.....оној на небото изгледа не суди правилно..
Во сообраќајка ми загина најубавата комшивка пред извесно време ...абе цвет девојче 16 години ....убава мирна фина побожна и едноставно немам зборој за неа .....нека почива во мир....
со што заслужи тоа чедо божјо да загине а јас да живеам....
Јас пушам трева ...пијам алкохол јадам се што забрануват религиите ..неверувам ни во бог ни во црква....лажам ...превари правам...
и згора на тоа ги убедувам верниците да не веруват во својот бог.....
се правам шо се коси со религиите
и еве сум жив и здрав и си кртам дома на топло:helou:
?????????
Те исплашив ... те огорчив ... те натерав да ја мразиш спасителната мрежа (религија) ...? Со што?
Со тоа што реков дека ВИСТИНСКИОТ БОГ во Прачистото Срце Исусово - Кој што е ЦАРОТ на СОВРШЕНАТА ЉУБОВ и МИР - ќе ги надмине и победи сите егоистички царства и системи што го мачеле и мачат овој свет?
Те плаши и огорчува фактот дека набрзо сите такви крвави и гнасни деформации на слепите водачи и нивните следбеници, ќе паднат во темнината на баналитетот и заборавот!?
exlexmk, зошто си огорчен а не исполнет со радост?
Те молам простими, но очекувам одговор од тебе!
А каков одговор очекуваш ....
кој е тој Вистински Бог .. која е таа вистинска религија?
темнина, баналитет, заборав? ... хмм ... зар тоа не е само заплашување и нудење на некојси вистински Бог како спасител?
Шпиро, а бе не беше ти муслиман??
Инаку, Мики1 е цар, ме изнасмеа, ќе пукнев, зајдов од семеење, сите ме потепавте од смеа!
All my friends are going to Hell, but I do not believe in God! Any chance of me joining them there?