Што сакаат мажите?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Слатка,верна и секси девојка.

Тхе енд.

И по можност да знае да праи бурек со месо....

Мислам дека не сакаат ништо посебно што и ние жените го нејќеме, барем јас така гледам и кој бре побогу вика дека мажите сакале поише секс??? нот!

И по можност да знае да праи бурек со месо....

Мислам дека не сакаат ништо посебно што и ние жените го нејќеме, барем јас така гледам и кој бре побогу вика дека мажите сакале поише секс??? нот!

сакаш добро да готви или пре би да знае ова??????:wink:
:pos: :vozbud::pos::pos:

Мислам дека мажите сакаат секогаш жената да е расположена за секс, забава (со нив) и интересен муабет ... не сакаат жени домаќинки, грижливи, педантни, вредни ... тоа се оди на второ место ... битно секогаш жената да е секси, средена, намирисана, чиста, убаво дотерана и секогаш тука само за нив ...

Мажите сакаат нивната девојка (жена) да им биде верна, вредна и да не биде во близина на некое непознато машко, а уште не дај Боже да зборува со него.

Така е Macedonian Girl, непознато машко + муабет: Лоша комбинација

Мислам дека мажите сакаат секогаш жената да е расположена за секс, забава (со нив) и интересен муабет ... не сакаат жени домаќинки, грижливи, педантни, вредни ... тоа се оди на второ место ... битно секогаш жената да е секси, средена, намирисана, чиста, убаво дотерана и секогаш тука само за нив ...
И јас сакам мојот маж секогаш да биде намирисан, среден, секси, чист, убаво дотеран и секогаш тука само за мене...и ќе го најдам во реклама на Гучи? :nesvest:
Сериозно, следното што ќе го прочитам ќе биде дека девојките ги пумпаат со пластика одма после раѓањето.

Ма небитно е што сакаат :))))

Има разлика меѓу тоа што сакаме, што кажуваме дека сакаме и што добиваме :)

И после ние женските не сме се искажувале....

Генерално ова важи и за мажи и за жени :)

Нешто од филозофија беше ова, ама имаше и четврто нешто што не го памтам :)

НАли ? Секогаш е побитно што мисли жената. :)
Искрено да ти кажам почнах да ве жаљам.Ако дигнеш рака на жена-сељак си,сите погрдни зборови за тебе.А ости шо има жени малтретират си ги дечковците со банални работи.Они не се сељачки :).

Искрено да ти кажам почнах да ве жаљам.Ако дигнеш рака на жена-сељак си,сите погрдни зборови за тебе.А ости шо има жени малтретират си ги дечковците со банални работи.Они не се сељачки :).

Јбг,вистинскиот маж и вистинската жена секогаш меѓусебно се плескаат ! :tv:
иначе нема да се вистински,лажни ќе се :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom