Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Batman_begins.jpg

Freddy Got Fingered
-глуп филм , џабе истрошено време
2.5/10 (заради некои смешни сцени) :tapp:

Три филма денеска.
1.Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay
2.Forgetting Sarah Marshall
3.Love Guru

Првиот, интересна политичка, расистичка сатира и комедија.
Другите два се нешто романтични комедии... Бла, бла.
Се на се, добри филмови за релаксација :tv:

Денес на репертоар The Bourne ultimatum

f9_d__0_TheBourneUltimatum.jpg

Jaс мислам дека двојкава (The Borne Supremacy) е најтапа од сите 3 дела, па сеа ти види :)

Гледај го The Borne Ultimatum, да видиш што е акција цело време без престан додека трае филмот. Најдобар дел е последниот.

Мене па повеќе ми се допаѓаше 2ката. И Ултиматум има одлична приказна, стварно ми се допадна ама јас сум повеќе за реалното. Во овој дел има еден куп нереални сцени. Па ни Робокап пола од нив не би ги проживеал, а камо ли Борн :), али ај.
Сепак одлична акција 9/10

Freddy Got Fingered
-глуп филм , џабе истрошено време
2.5/10 (заради некои смешни сцени) :tapp:

то е култна комедија бе еј! уникат , со оригинално сценарио !

очигледно не го разбра филмот .

...гледај си Американ Пај или Скери Муви можи ке се здробиш од смеа.

последно го гледаф .... ''Dan In Real Life'' Steve Carell нема промаш ... интересно филмче

Ти се бендиса? На Сител го даваа пред некој месец, стварно филмот ме исполна, после тоа отидов да слушам негови песни:)
Да бе. Ми се допадна стварно. Јас само така имав слушнато за него, незнаев точно кој е и што е, а после филмот, право гуглав и научив многу. А и песните почнав да му ги слушам, од денеска :)

Running Scared

Филмов имаше потенцијал за да стани класика од типот на Pulp Fiction и Fight Club, ама ја зафркнале работата со бејбибојот во главната улога. За адреналинот, возбудата и заплетот од мене има 8ка. Иако сценариото е за чиста 10ка.

death-race-poster.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0452608/

кој е љубител на трките со коли да го гледа филмот само да не очекува да биде како fast and furious

A кажи ми имаш некакви субтитли(хрватски, српски) за филмов...ја барав пред некое време ама немаше уште излезено..ако имаш пушти линк по ПП..позз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom