debi7777
Girls in your city for night
- Член од
- 12 септември 2009
- Мислења
- 411
- Поени од реакции
- 8
Jas smetam deka crkvite vo Makedonija treba da reagiraat da go podignat svojot glas protiv ovaa izvrtena i perverzna pojava. Nema potreba da vi propovedam i da vi drzam predavanja, bidejki veruvam deka i samite dobro ja poznavate Biblijata. Samo ke naglasam deka i samata Biblija uci deka nie ja imame odgovornosta da go predupredime ovoj svet za grevot. Vo kn.Jezekil, Bog veli: "tebe te postavuvam za strazar na mojot narod".
Isus, vo Noviot Zavet, veli deka nie sme solta na svetot. Shto ke se sluci ako solta oblutavi. Mozebi ponekogas ke se custvuvame kako "glas vo pustinata" (kako shto bese Jovan Krstitel), no smetam deka sepak toa ne treba da ne obeshrabi i da ne spreci da "vikame". Ako me prasuvate po kakov nacin, jas smetam deka treba da se iskoristi sekoj nenasilen metod.
Kazete mi sto mislite vie?
Ne velam moze li da napravime nesto... tuku velam: Sto da napravime?
Isus, vo Noviot Zavet, veli deka nie sme solta na svetot. Shto ke se sluci ako solta oblutavi. Mozebi ponekogas ke se custvuvame kako "glas vo pustinata" (kako shto bese Jovan Krstitel), no smetam deka sepak toa ne treba da ne obeshrabi i da ne spreci da "vikame". Ako me prasuvate po kakov nacin, jas smetam deka treba da se iskoristi sekoj nenasilen metod.
Kazete mi sto mislite vie?
Ne velam moze li da napravime nesto... tuku velam: Sto da napravime?