Аца Лукас во ГРАНД - 30.10.2009

• Креатор на темата Креатор на темата vac 13
  • Време на започнување Време на започнување
На 31-ви е како што знам ја т.е. сабота ...
Карта 350 денџи, што е многу - многу е ...И онака доаѓа у секое годишно време по еднаш...За очекување е дека у март пак ќе наврати(ако не го упуцаат) така да не се секирајте вие што нема да идете :smir:
На плакатите пишува Петок:)

леле мака мие што ке го пропуштам Кралот :pos2::pos2:

Абе и Аца заебава кој ќе оди до Гранд у пм.Златен Саем да си појдиме како луѓе...

Само во Гранд мислам дека има ,иначе нема шанси пред 1 да почне,секогаш викаат 12,ама 1 секогаш фаќа!
1-2 некаде :)

денес Аца утре Слаткар

тоа само во Гранд е можно :D

ај убаво да си поминете тие што ке идете:pipi:

Само во Гранд мислам дека има ,иначе нема шанси пред 1 да почне,секогаш викаат 12,ама 1 секогаш фаќа!

Јас бев пред некоја недела на Џогани.. у 2 почнаа дури.. :tapp:

А на рекламата пишуеше и на радио кажуваа 23:30

Јас бев пред некоја недела на Џогани.. у 2 почнаа дури.. :tapp:

А на рекламата пишуеше и на радио кажуваа 23:30
Мислам на време дека ќе си почне, затоа што е концерт. Џогани ваљда имале само настап, Аца ќе си пее долго. Бар така ми е логично. Ко некни на Беквалац.

Сигурно тие што останале дома поубаво си поминале:pipi:

Само што се вратив од Лукас.. ииии можам само да кажам едно големо 10+ за него и за бендот... како што слушнав од еден келнер ми вика "има околу 7.500 народ" и околу 19.000 испиени пива... Журката беше топ, вечерта ја почна и ја затвори со песната Бајпас.. имаше неколку миксови на народни песни. Бубњарот Мишко исто така излезе да пее (тешко рокеришЧе).. зезање, све на све, добра комбинација за одличен провод...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom