Бла бла булшит...
pozz do lugevo so se prat deka znat mn ke se sretnam i so vas do togas doviduvanje (глупо е сам себе да се поздравуваш)
Абе баце бе...ако ти си v1p3r и ако знаеш да хакнуваш јас к*р на чело со црн маркер ке си нацртам и цела недела ке го шетам по град. Повише би ти одговарал ник во стил ID 10 T (не мора да се разбира човек во хакерски работи за да го сфати кодов).
Како прво, Македонскиов што демек од мали нозе треба да го владееш ти е тапа! Така да можам да замислам каков ти е Англискиот кој е потребен за едитирање HTML, за Java кодови и сл. (Значи зборам за спелингот не за граматика офц).
Сигурна сум дека нема да се вратиш на форумов а камо ли па да одговориш али ајде...
Инаку не постои програма во која само така ке пишеш нечиј меил и ке ти го даде веднаш пасвордот. (Тоа веројатно си барал по нет малку па си паднал на хакерски лаги од тој тип. Демек ке ја симнеш програмата, ке пишеш адреса и оп ете го пасвордот и хакер си. Всушност ти си тој што се заебал пошто типците обично во executable file на тие програми ставаат keylogger).
А Brute Force прави комбинации од букви и бројки кои се ПОТЕНЦИЈАЛНИ пасворди а додека да го пробие вистинскиот пасворд може да пројдат и денови, а воедно и доста го оптоварува компјутерот (да, твојот), и како што ти викаш дека имаш над 130 гига co пасворди (ха-ха) би требало ден и ноќ да ти е во running mode што е речиси невозможно (освен ако немаш некој матрикс компјутер па и тогаш шансите не се на завидно ниво) зашто програмата колку помага-толку и штети и буквално би ти го изела софтверот.
Него ај оди измислувај топла вода на друго место, јас си се чудам и сама себе зашто како будала објаснувам ова на некој што нема да го сфати...(note to self: е мори мустро)