Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Пред колоквиум секогаш САФ:tv:
Ајмо идам на колоквиум, држи среќа:salut:

Драга

Отидов јас...доста беше денес на интернетов...држими среќа за во школо:smir:

Ебетеси* мајката вие луџе шо не се согласате со мене!
Јас сум у право ебаве премислувачите!
Нај тешко е да одлучам што да одлучам. Одкако одлучив - кенкате*!
Јас не кенкам* - вие.
Ебаве курињата.*

*Oh, no, I joined the "rude and mindless" gang!

Драга,

Имав многу лош ден вчера - исто како времето - преспав - не ми е совршено, но е подобро од вчера:smir:

Знам дека ќе биде подобро - само ако посакам - посакувам и ќе го барам тоа што го посакувам - затоа што што е животот и што е човек ако не сака да успее, да оствари повеќе, да има повеќе љубов, разбирање и почитување во животот

Срце мое,

Благодарам за се ... твоја Вилинка:smir:

Кајгано, заш бе мора свекоаш да ми се сруши тоа што планирам? УПМ више, мал милион обврске имам и да биде најлошо од све мораше у петок да идам на факултет :tapp:
А шубоо си планирав да си прошетам па после да учам, сега првото е многу тешко остварливо.
Башка ме игнорираа, башка ми се спие а најбашка морам да учам.
Ај идам да прилегнам, па после да зеам да учам, морам. Биди ми поздравена, до нареден пат....

П.С. Уклучи го мобилниот да не ти вртим дома. :back:

Драга Кајгана,
Вечерва да навиваш за АРСЕНАЛ!

Драгоевич.
е ваква сум :smeshko::smeshko::smeshko::smeshko::smeshko::smeshko::smeshko::smeshko::smeshko::smeshko::smeshko:

Кајги ма
ногу сум среќна нешто не знам шо е проблемо хехехе
нешто се ми е пуно рамно :) абе за мераци :vozbud:

драга
си фатив 5 :vozbud: т.е. си добив на тест.
имам спиено само 3 саати :toe: сега малку преспав и надокнадив уште 2 саати. ушче утре сме на школо ама часовите се трчај-мочај :uvo:

одам постепено да се подготвувам :back: за маскембалот

ДК.

Целоноќие и целодневие на бујни страстни мигови кои се точат во бескрај и бесконечност. Во магичниот круг, поставен околу нас, со свеќи, златни и сребрени. Инвокациите отпочнаа во прегратки и љубовен занес.
Во прегратка, една прекрасна божица со седефеста, скоро прозирна кожа и бело лице на англеска молитва. На врело сонце, како во пустина, кое заоѓа, во љубовна прегратка и страстите кои кулминираат со појавата на ѕвездите. Каде нежностите се претвораат во луда и неповторлива љубовна игра додека сенките и призраците се соблазнуваат, од притајност гледаат и воздивнуваат. Додека ритмот се забрзува и магијата го чини своето, а срцата чукаат во ист ритам, со ист занос, свеќите догоруваат и само небесната бледа маглина осветлува. Полека, како минува времето врелината на песокот се претвора во студенило и единствената топлина зрачи од двете испреплетени тела на прекривката и каде како црвена мугра избликнува љубовта, се вознесовме на небата.

ДК,

Ако може да се дефинира среќата, вознесот и љубовта, тоа би било како да се опишат со зборови игрите на светлините и сенките на шаторот на бедуините кои слободно ги минуваат дните во пустините, преполни со тајни, мистика и историја.
Кога би било возможно да ги опишам чувствата кои ме обземаат, би можела да ја доловам божјата суштина.
Но, кога би можела да поиграм со зборовите, тие ќе се престорат во најсилна магија.
Кога две срца ќе чукаат како едно и кога телата се испреплетени во прекрасен ритам на живеење, танц и лет низ небата, тогаш и дивите крици на страста пеат песна од која на боговите им солзат очите, нектарот им се претвора во црно вино кое опива, а амброзијата во најсладок пролетен мед кој оживува.
Знаеш ли зошто се ѕвездите трепетливи на небата во темни и црни ноќи кога само месечината над нас бдее и се насмевнува со своето прекрасно и премудро лице?
Затоа што треперат од возбуда да го вкусат повторно мигот на љубовта, на сладостастието, на вознесението, а кое се доживува само еднаш и повеќепати одеднаш, вечно и засекогаш, во прегратките на љубовта.
Затоа и сонцето се крие од таа врелина, од тој миг мигновен на магијски сплот на две души во една, каде спојот на два атома е само бледа сенка на воскликот изустен при љубовната воздишка, а името потајно од божјето. Затоа велат дека љубовта се искусува ноќе, дом мугрите, за да тлее и да избликне со раѓањето на сонцето. За да не се престори земјата во прав и пепел од таа љубовна експлозија, а затоа месечината слатко бдее и се смее, затоа што ја прима на себе таа магична њубовна топлина.
Затоа е убав животот бидејќи тој е потрага по еден ваков миг, по една ваква среќа, по еден ваков вознес.

Драга,
Што се убави деновиве сончеви ммммммм:back:
Мора да се оди сеа да се учи веве да се попраи нешо, не мислам у Август да се дружам со книгата.:toe:Иначе ќе си гризнам од г*от зашто нема да одам на фифти сент ама ќе се надокнади со некоја транс журкица.:toe:

ССССССССССССРЕЕЕЕЌЌЌНААА сум драгаааа ,онака ...нема некоја посебна причина:baeh:
Утре патуваааааамммм,само да беше некаде некојааа дестинација (Бора бора):pipi: Следната недела ги полагам информатика и историја ја бранам проектната,вторник и среда :nesvest:
Ништо друго нема ....илииииииии можеби има :pipi:

Те сака
Драма Куин:pipi:

Кајгана,

коа ќе ти падне секирата у медот, као мене, тоаш јави ми се. Позз.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom