Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Draga Kajgana

Po dolgo razmisluvanje i nateganje so samiot sebesi ustvari jas sfativ deka go obozavam PMS-ot kaj zenite. Cicinata im se nababreni, a toa sto se nervozni nema veze-jas sakam grubi zeni. RAWWWRRR!!!!:salut:

Уфффф Врага,Врага
нејќеш да си ми у кожа
ни сам незнам што ќе се деси и како ќе се завршат некои работи....
се надевам дека ќе се среди на еден или на друг начин
зошто секогаш мора некој да биде повреден зошто???
Како и да постапам ќе има плачки дали од една или од друга
ај се читаме поззз

Ноќите исполнети со љубовни авантури под магијските ритуали, зорите во кои новиот живот се буди, топлите ветрови, топлините, песоците и лелеавите фатаморгани исполнети со многу вниманија, љубов и прегратки, можат само да ги надочолнат магијските волшепства...

Исполнетите ноќи и денови со правилни ритуали само зацрврстуваат емоции, чувства и даваат раѓања на нови животни познанија.

ДК, одам да ги поставам свеќите...

Ноќите исполнети со љубовни авантури под магијските ритуали, зорите во кои новиот живот се буди, топлите ветрови, топлините, песоците и лелеавите фатаморгани исполнети со многу вниманија, љубов и прегратки, можат само да ги надочолнат магијските волшепства...

Исполнетите ноќи и денови со правилни ритуали само зацрврстуваат емоции, чувства и даваат раѓања на нови животни познанија.

ДК, одам да ги поставам свеќите...

ДК, кога велам дека се може да се постигне ако се сака, особено ако се има упоритост и знаење.
Инаку, магијата, како дел од секојдневието на оние кои ја познават и е правилно употребена, соодветно, без грешка, може да доведе до кулминативни праскозорја, до зачетоци на нови животи, до одземање на души итн.
Но, најдобриот момент е магијата кога ќе се зацврсти и утврди со водење љубов, со максимално впивање на тело во тело, на секс, онаков, див, како под полна месечина. На ритам кој бесомучно трае и трае.
Нема магија која не успеала до крај ако не е пропратена со секс/водење љубов!

Ех, кога велам, некој е роден да биде Бог, а некој слуга. Некој е роден да биде посебен, а некој мувла, обичен призрак.

Нечии призрачни неживости се логичен крја, додека нечие пиедесталствување е еминентно потреба, насушна потреба.
ДК, великанот е на пат. ÜmWë повторно царува!

кеј си

Македонски синдром епизода бог знае која сезона 2, јас не знам зошто луѓево се толку морони па за 15 цм ограда се расправаат и на судови го даваат комшијата само за да му го турат и да троши пари за адвокати, наместо да се договорат : види наместо пари да дајш за адвокат и ја и ти да се убиеме од трошење дај напрај ја оградава како што треба па да не се расправаме лево десно можит?
Ама неее ќе се испоколеш со комшијата кој утре може и веројатно ќе ти помогне а плус ќе имаш полускапана ограда, плус ќе изгубиш поштовање .
Ебем ти синдромот -.-
се расправаат за 15 цм ограда џоа ми ти кур е ! -.-

Исчезнаа сите сомнежи и сигурен сум дека добра зделка направив, друже го чувствувам присуството твое во срцево мое......
Мислев дека помали ќе бидат така и изгледаше женското, не можев да ги внесам ејјјјј :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, што правиме сега дополнителни мал милион проблеми се јавија ама чувствувам дека ќе ги решиме со леснотија и задоволство, а и на изглед кевски изгледаат :icon_lol:, утре Лео кога ќе ги види има многу да им се радува тоа сигурно.
Ајде боже поможи умот да ми биде бистар како планинска вода, телото силно како карпата на топташ на која се качувавме како деца кога одевме на ескурзија, и духот нескршлив како оревот наш најголем што го имаме.....

Оооохооооооуууу ....
Значи вчера си легнав т.е не вчера туку сабајле си легнав во 4ипол и замисли станав пред ситеее!!!!! И ништо од договорот за ролери возење, а баш ми се возеше...
ПослеМ збеснував дома па ја викнав другарка ми за шетња и ја шетав малце,лижевме сладолед и така...:pipi:
Сега би требало да учамммм амаааа .....
И да...слушам многу добри песни ,не знам од кај ги вадам ама ептен се убави!

Те сака
Драма Куин:pipi:

Драга Кајги

Ме банирале од темата Метал (музика).

Срамота е метаљци како мене да се банираат...
Имајте малку почит кон метал ветераните.

Кики!

Пак дојдов јас.
Овој пат малку тажна.И многу болна.
Не е битно зошто сум тажна.
Не е битно колку сум болна.
Битно е дека имам голема мака на душата која не можам да ја отргнам со месеци.
Мила,зошто пак се случува тоа?
Зошто е сето ова?
Дали некогаш ке престанат деновите исполнети со солзи?деновите исполнети со мака,викање на глас бидејки имаш огромна болка во срцето?
Зар има некој кој ке ми го објасни тоа.
Моментално сакам прегратка од некој пријател.Добар разговор,да ме расположи но се плашам дека нема да го најдам.
Тивките ноки ги проголтуваат солзите кои полека се тркалаат по образот.
Непроспиените ноки си го правеа своето.
Кавгите низ дома се повеке се зачестуваат поради еден мој проблем а не ги е гајле како ми е?:uvo:
Кога ке има крај на маките?крај на кавгите,крај на солзите?
Сето тоа останува прашања без одговор.

Ми треба пауза од се.

:salut:

..Еј кајгии.
Од коа не сум ти пишала...Ни сум ти се пофалила, ни сум ти се пожалила!!!
..Да ти кажам у последно време све е исто, само што сеа ја почнаф сезоната со точакот, прет една недела!...И сеа по цел ден си возам и убаво ми е ќе си терам така!!!:vozbud:
Утре не идам у Школо , ме мрзи и плус ќе идам на забар ќе зеам оправдање, барем ќе си поспијам поиШе оТ сабајле:):):)
..Па тоа би било воглавном се драга..:))))

Кајганааа конечно 5 минути слободни да те ѕирнам убаво.... Колоквиумската заврши, надвор е топло, април месец родендени колку ти душа сака... Сега само што се вратив од еден ,а утре,задутре ме чекаат нови,веќе немам инспирација за подароци:toe:....
Инаку ,не очекував дека сеуште имало добри луѓе на светов кои сеуште можат да ти бидат вистински пријатели....ух неделава ми е до даска со неочекувани пријателства...Плус ,не ми се веруваше колку онаа личност со која одамна не контактирам ,толку случајно се повеќе ми се појавува во животот...Ќе да сме си судени една на друга, а и од денешниот разговор заклучив дека сме се развиле во потполно иста личност,како времето да направило некое неверојатно копи -пејст...Како и да е знам дека патиштава во животот секогаш те носат онаму кај што заслужуваш,а мене дефинитивно ме носи само кај добри луже во последно време ,а и осеќам дека за една недела ќе престанам да верувам дека постојат лоши луѓе... Или тоа или повторно ќе искочам глупача,ама барем среќна глупача ...
И да, дај боже да успеам две личности повторно да ги спојам, ќе биде тотално лудило,а некако се ближи тоа ,го мирисам...

Во мирисот на пролетта..јјесссссссссссс

мила

...ме боли главата ми пука. Матно ми се гледа се чувствувам како да ќе ослепам...и зашто би ми биле овие очи тогаш!? Ах...
Тежок е животов...мислиш дека имаш се и имаш се, се додека не ја изгубиш најблиската личност -мајката. Не дај боже да ми се случи тоа сега, не му посакувам на никој...
Ми се спие. Седнав да си попишуваме малку и ме откачи. Го исклучил ком...Стока!!!
Ај нека фаќа патот и онака ми е тешко, ме боли главата и мисла ми е другарка ми...

добра ноќ кајги:back:барем тебе да ти посакам кога на друг не можам...

Бејб....постам! Втор ден. До Велигден баталуем храна од животињи и било шо од животињи. Малце да исчистиме организам.
Драга бејб: А шмек ? И од шмек постиш! На шмек и на секс не смееш ни да помислиш камо ли да правиш.
Драга....во Бог верувам...ама шмек си е шмек! :wink:

Ка... ја онака да ти пишам.. да виам шо има ново старо кој како шо напраил.. да изигравам малце трачар и да те поманијачам.. те испамирав денеска бајаги! :) тоа е шо да праиш.. у овие доцни односно рани утрински часови ти ме дружиш... другиве сите спијат! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom