Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана. Зошто ме заебаваш ? За Тито темава што сакам да ја поставам никако ја нејќеш:nesum:.
А што друго и да поставам одма прифаќаш.

Драга Кајгана. Зошто ме заебаваш ? За Тито темава што сакам да ја поставам никако ја нејќеш:nesum:.
А што друго и да поставам одма прифаќаш.

Кајгана беше на Голи Оток ради Тито и зато не те остава да отвориш таква тема.

Инаку Драга,

нишо посебно да се издвој. Се свири по цели деној, се бараме самите а никако да се најдиме. И ондак то.

†GODLIKE†

Ооооууу јеееааа

Прв пат ти пишувам ама одвај ќе издржам до дека дојде моментот...:vozbud:

Запази...на фб-то се стаив "слободен"...и на мојот профил напраив ѕидот со статусите и тоа да може да го види само женска ми.....

....и плус за ефектот да биде појак ѕидот го зачинив со сочни коментарчиња :zlo:

И сеа се осеќам ко адолесцентна будала во исчекување на дегенска првоаприлска замка :cheeky1::cheeky1::cheeky1:

п.с кајгано ако ме сметаше за посериозен,не се разочарувај....овоа ми е само од првоаприлското лудило :smir:

Те поздравувам со песнава :kesa:

Ама убаво ми е бе :pipi: И се коцкам сега само да знаеш да не ме мислиш !:helou:

Те сака
Драма Куин :pipi:

Драга,
во контекст на постот од членот погоре, јас да те поздравам вака утрински со следнава песна
и да ти кажам дека сум будна скоро цела вечер, преспав само саат-два.
Да се спие или не, прашање е сега?
Ај ќе останам будна уште некое време. Убаво ми иде од надвор, ќе си поседам уште малце со отворен прозор.
:back:
Н.

Драга,
Утрово идам накај работа и по улица се смеев како будала,неможев да се соберам.Не слушам веќе „утринско будење“ на Сити радио,станувам лудача по улица.Да споделам со тебе,му ѕвонат на еден „фраер“ девојката со која бил претходната вечер му се извинува за лошо поминатиот состанок и типот пунење его до небо,као јавете и се неа она е жена и се ќе ви раскаже бидејќи незнае да молчи.И водителкава му вика:Сети се пушко,кад си био пиштол :pos2::pos2::pos2:

Свиди

1ви Април.Денот кога ти е скината блузата и гнасни фармерките,денот кога професорите на табла нешто ќе 'згрешат',денот кога го учевме текстот како сите се скриле под клупи па се напрајле узбуни шознам јас.
Јас и така 24/7 си носам маска:wink:

Се осеќам ебено глупо т.е болно.Уште малку и ќе ги дознам резултатите од на лекар:icon_eek:Se plashufkam awwwww

п.с не ми напрај денес баба црвена,бела дебела :(

Ги мразам утрата.
Од сеа ќе станувам поручек.

не учиме 4 скоро 5 дена :vozbud: имај убав остаток од денот и забавувај се со песнава :helou:

инаку денеска правевме тест(ис) :nesvest: и ја ништо не направив како и по обичај ама не сакам да се замарам и да си го расипам празничното расположение :vozbud:

ча0 :back:

Драга
Априлилилили:vozbud:
Убав ден.
Па мора да е убав денот пошто е почеток на мојот месец.И да знаеш имав убав почеток.Се како што треба е(освен книгине што ми намигнуваат на масата и колоквиумската што ми се ближи).
Ама некако...и тоа не може да ме онерасположи денес.

Денес бев хостеса на факс.Не те лажам и не е априлили.
И многу добро си ја одиграв улогата бе, ме пофалија:pipi:
И кафето сабајлечко беше топ и муабети и се се' буквално....:smir:
Дури и на вежбите кои ми се ко сол на рана бев најефективна:pipi:

I'm walking on sunshineee oooooooouuu
:pipi:

само едно ќе ти речам
уствари, кога ќе размислам подобро, и немора :helou:
или да?
или не?
ај нема врска :wink:

Oooo лејди те нема те нема пааа ќе се изгубиш...

џабе бевв до школо...бе!

One Love! One Heart!
Let's get together and feel all right. (ми недостига бе -.- ) брат ми де :)
ае ае само Positive vibration!:wub:

п.с мн закон му личат очилата :vozbud:

chaishai

Многу ми е цакан драга

оо да цакан ми е :back:

Драга,
Ногу јак ден.
Аве среќен празник на сите сакам да им честитам во оваа прилика и повеќе шеги годинава.:smir:

Кајгана,животот е заебанција.
Една гооооолема заебанција и ќе бидеш заебан ако сфаќаш некои работи преозбилно.
Благодарен сум што рано го воочив тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom