Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Ах.. Прекрасна болка. Болка во која уживам. Ме потсеќа на старите, добри денови.
Како и да е, гладен сум. За стек. Испржен убаво, крцкав. Со сос од страна, од сенф и мед. Би го дал левото... увце, за порција стек и сос сега.
Ама нема. Како што нема и многу други работи.

Until better days...

Yours truly,
Ton.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Ебате проекти, ебате семинарски. Од сите сајтови на светов, баш не може да ми најде за тоа шо барам....:nerv:

Milla*

100% Milla
Член од
15 јуни 2009
Мислења
254
Поени од реакции
41
Не ми се спие...............ке ми правиш друштво???

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
И мене не ми се спие драга. На членкава погоре можев друштво да и правам, ама ете, она си заспала веќе. Скоро 3 саат, а види ме мене! Прва смена сум утре, а ко ќе се вратам нема да имам време за спиење...
And now comes the question...
Okay, what's wrong with me these days? And by these days, I mean the last two weeks!!!
I have to see a doctor! IMMEDIATELY!

I hope for better days, or nights! Ама онака, искрено!

Д

ДаркхарТ

Гостин
Најмила...
Се жалат членовиве над мене не им се спиело. А јас што да речам 5 и 12 абер немам...Ќе почнам да си ја пејам од Калиопи песнана "Ако денот ми е ноќ" :nesum: ...
И што правам јас во ова време сама тука на форумов...Само рефреш мавам да видам шти има ново,а нема ништо...Никој ништо не пишува.Уствари па што да пишува никој не е ко мене да дреме до ниедно време пред компјутер.Ќе ме номинираат за најголем спамер у темана "најкајганџија за 2009" :jaj:
Немам веќе што да правам.Ќе легнам сега колку и да неможам да заспијам ќе се потрудам барем и онака ништо друго не ми преостанува...
лав ју :back:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
драга,

сато шес и кусуро , јас секоја информација си ја зеам со одредена доза на резерва. Време е за спиење

гуд најт ... уствари морнинг

†GODLIKE†

Д

ДаркхарТ

Гостин
Најмила...
Се жалат членовиве над мене не им се спиело. А јас што да речам 5 и 12 абер немам...Ќе почнам да си ја пејам од Калиопи песнана "Ако денот ми е ноќ" :nesum: ...
И што правам јас во ова време сама тука на форумов...Само рефреш мавам да видам шти има ново,а нема ништо...Никој ништо не пишува.Уствари па што да пишува никој не е ко мене да дреме до ниедно време пред компјутер.Ќе ме номинираат за најголем спамер у темана "најкајганџија за 2009" :jaj:
Немам веќе што да правам.Ќе легнам сега колку и да неможам да заспијам ќе се потрудам барем и онака ништо друго не ми преостанува...
лав ју
:back:
Се превртував саат време и неможев да заспијам.Фак! Кај и да е ќе одам кафе да си ставам и да го продолжам маратонот во не-спиење.А и да ти признаам одамна немам два дена у еден направено :coffee:

S

StereoLove

Гостин
Драга...

Џабе зборувам,џабе се нервирам кога не сакат да ме сфатат ништо.Се обидов да решам некои проблеми ама гледам нема фајда од тоа.
Од денес ставам крај на некои работи.Џабе придавам важност на нешто што не заслужува внимание.
Вртам нов лист.Не ми е гајле кој што прави,не ми е гајле веке кој ке повредам или не.Едноставно од денес ке сум ладна особа и нема да знам за зборот чуство.
Се прашувам зашто оздравев.
Инаку денес денот врнежлив и осекам ке биде досаден до крајот на денот.
Но што е тука е:toe:Не се жалам повеке.Некому тоа му смета:tapp:
Инаку конечно ми ги прекинаа инекциите,Господ да му дава здравје на докторот што ме поштеди од тие болки.

Ај кајги се читкаме во подобри времиња...ако ги има де:jaj:

Твојата Фатална:back:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.014
Поени од реакции
74.326
Хеј кајгано. Одамна не сум те дружел :) Ете се радувам за членот над мене затоа што и ги прекинаа инекциите :pipi: Поздрав до тебе:helou:
Јас пак не бев на факс, си спојувам веќе 5 дена. Демек си учам нешто и така...
Малку е досадно. Сите се по факулктети, по школи, нема никој по дома, Али ќе дојдат, а до тогаш ќе те замарам тебе:wink:
Чаос кајги:back:

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Не бев у школо..:toe:

Се трујам со цигари и Нора Џонс..

Сакам снег.. ама онака до колена..:vozbud::vozbud::vozbud:
Сакам распуст..
Сакам пиво..
Сакам се..

Те сакам и тебе:pipi:

Насмеаната:back:

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Напишано од некој паметен
Катерино што џаболебариш седни учи. И доста мрчиш за тоа семинарските ко демек некој те прашува дали имаш некој аир од нив, ти рекле да праиш, ќе праиш. И уште малку ќе дојде 20ти со кој памет баш сега почна пак да дремеш на кајгана. И иди во библиотека да го вратиш Шопенхауер, може му треба на некој
Може ако го прочитам 100 пати ќе ми влезе во глава:nesum:

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,
you know it ain't easy, тралала, these feelings won't go away... Глеј го времево какво е убитачно! И после што да слушам цел ден? Нормално, музика за сечење вени, што друго може да се слуша на вакво време?
Во сабота тргам за Берлин, а немам ништо спремно. Па што, среда е денес, ќе се спремам у петок, и онака немам многу ствари за носење. Procrastination never hurt anyone, right?
Туку, знаеш што ми текна? Пошто и онака не го користам орбитреков, да си го накитам место елка. Таман ми стои одма до бирото, ќе го наместам така убаво, ќе му закачам ленти и лампиони, сијалички и све што треба, конечно ќе има некаква примена :pipi:
И така... Ај одам да глеам ментал.
Чао :back:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Џес

Времето кое го трошам обидувајќи се да му доловам на некого животна поента, можам да го трошам попаметно.
Тужно е кога ќе сфатам дека џабе ми биле последните 2 саати на мсн и 1 саат на мобилен, зборејќи на една иста тема и укажувајќи на некои работи.
Од дискретно и невино, во премногу злобно и сурово.
Сериозно треба да размислам на оваа тема и да се откажам од обидите да опаметам некого.
Кога не иде-не иде.

Ај сеа да шетам, ме чека срцкана статистика.
Сериозно е срцка, ја сакам и сакам да сум бар пола паметна од ко шо е она.цџз.

Инаку, некои муабети се премногу забавни за да бидат конкретни, нели?
Фала шо се согласуваш со мене.

Ај магла.

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Мразам настинки :( Ама ете првата оваа зима штотуку ме фати :( Сега ќе јадам супа и ќе спијам :) Поздрав <3

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Драга,

Се вратив и ја :):) Ме немаше долго време, ама овде сум :)
Идем сега да те разгледам.. да видим што има ново :pipi:

:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom