Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга ма, кој иде у школо за само 1 час да му помине она ’школски’?:jaj:
И зошто мораа вакцината да ни ја презакажат од среда за петок. Шо убо ќе беше у среда ќе губевме 7 часа, а у петок после 4ти ќе се вакцинираме.
Guess what... У петок иам само 4 часа, god darn it:tapp:
Пинк ме подиве деновиве. Сакаш да ти запеам нешо?:)

I'm coming up so you better get this party started
I'm coming up so you better get this party started

Get this party started on a Saturday night
Everybody's waiting for me to arrive ...
:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Доста ти е...

п.с.Ѓумуш ми е поубава од Шехерезад!:wub:

Драга Кајгана,

сакам да сум до Ени и да ме стегат за рака ко дечињана шо се плашет ко ќе им земет крв. :asd:
Е.. и некој да ангажират полиција да приведвит луѓе шо не зборвет ко ќе требит. Сега чау.

Well...hello eggy. Дремев, глеав една епизода Хаус, и малце да се посветам на науката сеа, пред да паднам у кома. А преска посветив време и на љубовта, не ја заборавам. :back:

Драга ...

сега ми текна на нешто од прееска. Да не ја кренев мојата глупа глава сега ќе ме немаше на овој свет. Може така ќе беше најдобро. Но, ја кренав и застанав. Доста мисли ми поминаа низ глава. И сеуште ми поминуваат. Сигурно ќе беше најдобро така. ајде одам да си легнам, се разочарав нешо.

Драга,

знајш шо ти е прaва ствар ?

To walk away ... with victory.

И да , таја кутијата на Пандора шо е со надежта , мој да се купи од негде ? Сеедно дали по набавна или малопродажна цена.

yours,

†GODLIKE†

Многу ми е криво што заради тоа што јас сум грда без шминка и кога не сум на штикли, други не ги пуштаат во дискотека. Јбг. Тоа е. Жал ми е што заебав вечер. Аууууу од вечерва, ако јас се погледнам во огледало, да ме плукнеш. И без разлика на тоа што не моеш да ме плукнеш пошто си виртуелно... нешто. Не можам, осеќам дека се спрема револуција во мене и не ќе е на арно. Ко темпирана бомба сум и ќе си пукнам, кај и да е. Зошто не изгледам мааалце барем околу просекот, заштооо? God bless фотошоп, па само така барем ќе личам на нешто.

Бриџит Џонс.

.

^нема имееее..ашш....

абе нова година иде...еееј....денес мислам сабота ова уште понеделник било...добро не баш понеделник (помина 12, уторак е)
интересно ми тргна на цокец, радосно, се е во цпс немора пари да давам, лотаријана е одлична, ступчето ми е елитно, воедно и мантилот, + иам рафиниран гем на виножитото за шиткање, така да убаво...незнам дали да го искористам делот од метеорот што го најдов за да го ставам во стапчето со магична моќ....
тие шо не разбираат-убо

иначе, саав да ти кажам, дека еФа била 100цм у обем у цицки...ех бе ева бе ева...барем имаат за шо да те заебаваат, некои ги помешуваат со даска за пеглање. ева ако читаш - ноу хард филингс...
едит: следечи пут кога ке те видам те молам не носи ранче на една прерамка и тоа прерамката меѓу близначките ја ставаш...
убаа си бе да си ибеш векот

Драга, еве ти пост за неколку дена.
Јувентус победи!!! Срцето ми е преголемо деновиве после тоа.
Па и Барса истото ... несвести!!! Кај со толкава среќа!
Журката за роденденот ми беше незаборавна. Ги сакам сите кои ми го направија тој ден вреден за вечно паметење.
И да, денес си најдов конечно бели чизмички, а барам убави веќе неколку години. Нели е тоа убаво остварување на убав сон?
Имаше уште нешто убаво сигурно, ама не ми текнува во овие прерани саати.

п.с. Абре Нова Година доаѓа! Тоа беше другото убаво. Не денот кој сите ко луди го чекаат ... се` друго покрај тоа. Украсите, снегот кој си го чекам, воздухот ладен кој мириса посебно во ова време итн итн итн...
Кој би рекол пред една недела дека денес ќе сум навистина среќна?:toe:

Драга кајгана очи ми се затвараат и дишењето ми успорува.
Го гледам креветов ме повикува али ме мрзи да го наместам и да се впуштам во сонот што слаатко ми надоаѓа
и сеа ми текна дека цела вечер сум забораила да изгасам светло. и така би и 7 и 8...
кашлам ко неарна и ќе откажам некој момент...
али ај и ми се пријаде сеа.
идам да спијам
чаос

Додека сите кафепијци спијат,јас ќе ловам празни семафори на црвено...за да се погледам во огледало сама себе и да научам да стојам половина час на сред празна просторија.
Капак...да слушнеш омилени звуци ама дадени на другата страна,па уште посабајлечки,мислам дека е доста и дека ми е мене доста за сто години,дури сега се чувствувам евентуално разочарано.
Од друга страна...знам дека ќе одам да си го живеам сонот,со потврда и печат...северно,комплет со се задоволство и среќа,со се вистински луѓе.

И уште да не сонував толку реален сон заради кој станав да проверам дали навистина е тука затоа што сериозно почувствував прегратка и потврда дека навистина е тука ...
Имам уште половина час да се оправам!

драга
еве сега си станав, јадев и одма на компјутер се закачив :toe: утре на школо сме :tapp: ама денеска сме слободни така да не мисли ич за утре. денот е прекрасен за околу пола саат излегувам и дома чекај ме во 20.00 за шеќерезад :pos2::pos2::pos2: друго нема нешто да ти се пофалам оти овие дена сум дома знаеш не арничок сум нешто и то е то. за на школо ќе се спремам ехее утре :nesum: ама ми е страв да одам. вчера 16 деца не сме биле :uvo: њтф? ај заминав ја чао :back:

п.с. среќен празник :smir:

Драга Кајгана.

Гајле ми е за Нова Година повеќе.
И да си останам сама дома убаво ќе ми биде. Подобро така, отколку да се преправам дека ми е убаво со 100 души, од кои повеќе од половина не ги знам.
Важно дека го чувствувам Новогодишниот мирис на воздухот, важно ќе си се шеткам и ќе си разгледувам Новогодишни подароци... ии.. ќе му напишам писмо на Дедо Мраз.. и ќе си слушам Новогодишни песни...А, за вечерта повеќе не ми е битно. Толку е површна.
Ете така. Нема нервирање повеќе. :)

Драга Шенка,

Сите ние обожаваме Уставно право. Уставното право и државниот суверенитет ни` го прават овој вторник луд и незаборавен. Суверенитетот може да биде на државата и во државата. Ова мора да се признае, е доста сексуално образложение. Понатаму, сакаме да кажеме дека суверенитет е највисока јавна власт на одредена територија. Предлагам Уставно право да се издигне на ниво на тотем, особено затоа што е „изводливо“ во пракса во нашата правна држава. За арно, за убоо,
одам да полудуем и надаље.

П.С. Да, денес славам 2 години и 3 месеци со мачитооооооооо сладичооот мој најсакаан :pipi:. Може да го викнам да ме испраша шо сум научила:wink:. Синоќа во Маракана, убаво беше, цурата пее фантастично!

Драга...

Гости да не ти дојдат во куќа:tapp:Аман бееееееееее,само ти кажуваат што да правиш,нека одат дома кај нив нека кажуваат,кај мене не:nerv::nerv::nerv:.Не ме погодиле баш.И кога дојде некој гост од страна ајдееееееееееее ете ги сите доагаат:nesvest:а не свакат мене колку ми е тешко моментално.Јас болна,едвај преживеав а тие се смеат како ништо да не е.И онака глава ме боли.Се дерат како да се наогаат на планина,на пазар а не во кука.Индијанци...

Ај отидов ја

Чус:back:

Џес

Мајка ми заминува за некој саат, а ја не знам шо да праам :?.
Си го глеав распоредот за учење и ми се стужува, а воедно ијам три семинарски за правење и да прочитам книга за есеј.
Волшебно, нели?-.-:
Ако се запнам, до крајов на годинава нема да се соцјализирам и ќе исчистам 3 семестри.
Убаф план, нели?
Знам, знам.ѓѓ:
Ај да си продужам да седам збунета, ок.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom