Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

ФорцаМилан

Гостин
Алегри во своето интервју кажа дека Фламини тренира од недела па можно е да игра,само ке треба да се види колку е физички спремен.
За Пато е рано да се збори,додека за Бињо ке одлучат денес,во Сити цело лето малку тренирал и сега треба време додека да биде фит за по 2 меча неделно.

--- надополнето ---

Ке има пренос на телма?!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Повиканите за со Лацио и Бонера не е меѓу нив!

Goalkeepers: Abbiati, Amelia, Rome

Defenders: Antonini, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Abbot

Midfielders: Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser

Forwards: Ibrahimovic Inzaghi, Robinho, Ronaldinho

Players unavailable: Ambrosini, Pato

Players not invited: Bonera, Montelongo, Oddo, Onyewu, Oduamadi

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.765
Поени од реакции
11.755
Зашто Ониеву и Монтелонго никогаш не се повикани?

Иначе многу ми е мило за Бонера!

Ф

Фил Ајви

Гостин
Според мене најдобро е Abbot да си пичи по десна страна а по лева мора да не вади Замброта зашто Лихштајнер дупе ќе го напраи Антонинита. Во средина да почнеме со Принц, Пирло и Фламини па ќе влегуваат Сидорф и Гатузо по потреба. И на Амелиа да му се даде шанса!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.795
Поени од реакции
49.796
Аботот и ќе игра веројатно, највеќе сум за Гркот да ја игра оваа утакмица на десна зошто гарантира поголема дефанзивна безбедност од Аботот, ама не би ми сметало и Аботов да ја одигра.
И стварно не ми се верува дека дојде тоа дереџе да се крстам во Фламини да игра. Ме боли куров колку глупи пасови ќе напраи, колку тромави стартови и црвениот што ќе го изеде најверојтано, ама толку сакам Сидорф да е на клупа што ми се плаче више! Само нека влезе и 90 минути на Хернанес фластер без престан, да не му даде да дише и лесно ќе биде.

средина со Фламини, Пирло и Боатенг, и напад Ибра, Робињо и Роналдињо може да биде фино.... мада има шанси Боатенг да иде понапред и да го замени Пато, а Робињо да продолжи на клупа и оваа, што не ми се свиѓа ич.
Како и да е без деструктивец нека не искача пошто не ни гине силување

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Најдобра формација според мене со која би излегле е оваа:

Амелија
Замброта-Неста-Силва-Антонини
Боатег-Пирло-Фламини
Робињо-Ибрахимовиќ-Роналдињо

Но зависи дали се доволно спремни Робињо и Фламини, Ако не се ќе играат Сидорф и Гатузо во средната заедно со Пирло, а Боатенг крило. Исто така и Абиати повторно на голот, а Амелија ќе си гледа само. И тешко Алегри да ги повика Ониеву и Монтелонго, бар да видиме шо луѓе се xD

P

PewDiePie

Гостин
Абе супер е тоа за Фламини ама изгледа нема сила за 90 па ќе почне Гатузо,па на полувреме нека се сменат,Замброта лево,Абате десно Робињо со оглед на тоа дека минатата Среда изигра 30 мин ваљда ќе има сила цела да ја истера оваа утакмица...... да се надеваме.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Абе супер е тоа за Фламини ама изгледа нема сила за 90 па ќе почне Гатузо,па на полувреме нека се сменат,Замброта лево,Абате десно Робињо со оглед на тоа дека минатата Среда изигра 30 мин ваљда ќе има сила цела да ја истера оваа утакмица...... да се надеваме.
Рекол Алегри дека нема сила Робињо за комплетни 90... :S

Alexandre_Pato

Шева 7
Член од
13 февруари 2009
Мислења
132
Поени од реакции
36
Најдобра формација според мене со која би излегле е оваа:

Амелија
Замброта-Неста-Силва-Антонини