Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Затоа што нема време кога да проба,Амбро одма се повреди,а Фламини е повреден од поодамна.
pa koga ke se sredat treba da smene malce alegri i moze seedorf na mestoto na pirlo

--- надополнето ---

boneraaaaa

Ф

ФорцаМилан

Гостин
За со Лацио очекувам да почнат вака во средината и нападот,за одбраната не сум сигурен али би го избацил Бонера одма!

-------Фламини
---Боатенг--Пирло
Бињо----------Рони
--------Ибра

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.717
Поени од реакции
11.980
Затоа што нема време кога да проба,Амбро одма се повреди,а Фламини е повреден од поодамна.
Aман бе со тој Фламини.....мора да го играте детето....

--- надополнето ---

За со Лацио очекувам да почнат вака во средината и нападот,за одбраната не сум сигурен али би го избацил Бонера одма!

-------Фламини
---Боатенг--Пирло
Бињо----------Рони
--------Ибра
E ова ми се допаѓа!!!!!!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Aман бе со тој Фламини.....мора да го играте детето....

--- надополнето ---

E ова ми се допаѓа!!!!!!
И мене ми се допаѓа и очекувам така да почне,пошто без тепач у средина против незгодниот Лацио(кој патем игра и дома) = самоубиство и нека си поднесе отставка сам,да не треба да му даваат отказ.

Добро е што Фламини почна да тренира вчера па незнам колку би бил фит за 90 минути против Лацио.

P

PewDiePie

Гостин

-------Фламини
---Боатенг--Пирло
Бињо----------Рони
--------Ибра
Вака и јас сакам да играме,ама ако Алегри и после срањето во Саботата го игра Бонера значи е најголем цреп...............еее викав јас ќе плачеме по Лео ама тоа е,сега ќе си имавме чисти 9 бода,ама тоа е да се надеваме дека ќе биде ист случај како Лео Алегриво од првин лошо па после добро.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Вака и јас сакам да играме,ама ако Алегри и после срањето во Саботата го игра Бонера значи е најголем цреп...............еее викав јас ќе плачеме по Лео ама тоа е,сега ќе си имавме чисти 9 бода,ама тоа е да се надеваме дека ќе биде ист случај како Лео Алегриво од првин лошо па после добро.
Останува да чекаме и да видиме мада не ми мириса на добро како што тргнал овој црепов,али ке почекам да иаме комплентен состав,и ке дадам оценка тогаш.

п.с Што е со тој уругваецот Монтелогно,ниеднаш не го повикаа? Ист случај ко со другиве двајца? цц

P

PewDiePie

Гостин
Незнам стварно ама осеќам дека детето боље ќе изигра од Бонера,и осеќам дека пак ќе се сјебеме како со Матиони и Кардачио.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Останува да чекаме и да видиме мада не ми мириса на добро како што тргнал овој црепов,али ке почекам да иаме комплентен состав,и ке дадам оценка тогаш.

п.с Што е со тој уругваецот Монтелогно,ниеднаш не го повикаа? Ист случај ко со другиве двајца? цц
не го повика на утакмициве се надеваме понатаму бар да се наоѓа во тимот да не испадне како со предходните двајца..

Со Лацио ќе биде тешко им се враќа и Зарате а и највероватно кај нас Фламини кој би требало да добие шанса но ќе видиме дали ќе биде спремен за игра.Да се надеваме и дека Робињо ќе игра прва постава не само по левата страна да играме да има опасност од двете страни пошто одма го дуплираат Роналдињо.

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
http://en.wikipedia.org/wiki/Simone_Romagnoli ovoj bil dobar defanzivec u primavera i sea eve na pozajmica u fogia i dva gola ima dadeno na 4 utakmici e sea neznm kolku e tocno

--- надополнето ---

a stvarno treba montelongo da se probaaa

--- надополнето ---

Mattia De Sciglio, Luca Ghiringhelli, Simone Verdi, Marco Fossati e Giacomo Beretta
se povikani za itali do 19 godini

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom