Кико Д.
ULTRAS - way of life
- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 11.435
- Поени од реакции
- 9.676
pa koga ke se sredat treba da smene malce alegri i moze seedorf na mestoto na pirloЗатоа што нема време кога да проба,Амбро одма се повреди,а Фламини е повреден од поодамна.
boneraaaaa
Aман бе со тој Фламини.....мора да го играте детето....Затоа што нема време кога да проба,Амбро одма се повреди,а Фламини е повреден од поодамна.
E ова ми се допаѓа!!!!!!За со Лацио очекувам да почнат вака во средината и нападот,за одбраната не сум сигурен али би го избацил Бонера одма!
-------Фламини
---Боатенг--Пирло
Бињо----------Рони
--------Ибра
И мене ми се допаѓа и очекувам така да почне,пошто без тепач у средина против незгодниот Лацио(кој патем игра и дома) = самоубиство и нека си поднесе отставка сам,да не треба да му даваат отказ.Aман бе со тој Фламини.....мора да го играте детето....
--- надополнето ---
E ова ми се допаѓа!!!!!!
Вака и јас сакам да играме,ама ако Алегри и после срањето во Саботата го игра Бонера значи е најголем цреп...............еее викав јас ќе плачеме по Лео ама тоа е,сега ќе си имавме чисти 9 бода,ама тоа е да се надеваме дека ќе биде ист случај како Лео Алегриво од првин лошо па после добро.За со Лацио очекувам да почнат вака во средината и нападот,за одбраната не сум сигурен али би го избацил Бонера одма!
-------Фламини
---Боатенг--Пирло
Бињо----------Рони
--------Ибра
Останува да чекаме и да видиме мада не ми мириса на добро како што тргнал овој црепов,али ке почекам да иаме комплентен состав,и ке дадам оценка тогаш.Вака и јас сакам да играме,ама ако Алегри и после срањето во Саботата го игра Бонера значи е најголем цреп...............еее викав јас ќе плачеме по Лео ама тоа е,сега ќе си имавме чисти 9 бода,ама тоа е да се надеваме дека ќе биде ист случај како Лео Алегриво од првин лошо па после добро.
не го повика на утакмициве се надеваме понатаму бар да се наоѓа во тимот да не испадне како со предходните двајца..Останува да чекаме и да видиме мада не ми мириса на добро како што тргнал овој црепов,али ке почекам да иаме комплентен состав,и ке дадам оценка тогаш.
п.с Што е со тој уругваецот Монтелогно,ниеднаш не го повикаа? Ист случај ко со другиве двајца? цц