Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Што им е тешко на Шинтер , а што ни е нас толку убаво ?

Тоа што Милан е без Трофеј веќе 3 години,а навивачите на Итер си се утепаа од радување у задњиве 3 години особено лани.

Така да не глеам што им е тешко и зашто мора стално да ги споменувате навивачите на Интер во оваа тема у сасвим непотребен контекст ај да има причина разбирам.
Кажи кај да се најдеме да те почастам за постов ;)

P

PewDiePie

Гостин
Тоа е тоа што ни фалеше,игла што ќе си боде секоја утакмица,а не дали ќе му се погоди на статик дастерот денот или на ловецот 10 метри ван шеаснаесетник што чека топка,и да Робињо е 100 пати боље од кој било од нив двајца а ако патчето треба да паузира(не дај Боже) некоја утакмица,ќе го докаже тоа уште од прва минута.

Ибра и Роналдињо се гледа дека и ван и на теренот одлично се слагаат што е одлично,за разлика што во барса Ибра не се мирисаше со Меси овде одлично комбинира со Дињо. Сидорф беше Гатузо втор дел,многу ме разочара тоа премногу кочеше акции и двата паса што се обиде да ги даде беа пресилни,Боатенг одлично го замени Амбро мислам дека од кога ќе се врати од повреда Фламини треба да почне Алегри во среден ред да ги игра Пирло,Боатенг и Фламини многу побрзо ќе идат акциите.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
61671_148208101884878_112951102077245_245920_5594709_n.jpg

„Потенцираниот“ дечко на сликава, некoј од форумов да не е? :)

Btw, честито победа. :wink:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Neroazuro напиша:
Ајде баш ме интересира тие ѓупците денес со Оксер што ќе направат ..баш ќе ми биди мило да го примат така убаво па да плачат пак по судиите ..сепак очекувам да продолжат со серијата на порази како што му прилега на ББмерда ионака за двојка убав коефициент е....

:ne:

Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
мене ногу позитивно ме изненади замброта.добро изигра изгледа му леже играта со новата фризура:nesvest:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.283
Поени од реакции
8.462

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Леле ко ќе видам некој за Сидорф да пиши нешто лошо ми се плачи од жал, колку само не го разбирате фудбало. Топка нема изгубено од нозе, постабилен играч во цела Италија нема од него. Незнам кај ви се очите.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Сидорф си одигра на ниво како и секогаш уште ваа година ќе рине и мислам дека ќе биде толку се слагам со Синдикат.

Добра игра и лесна победа во 3 минути тоа е добро само да се надеваме дека повредата на Пато не е нешто сериозна за да можеме да настапиме еднаш во полн состав сеа без Т.Силва предходно без Неста следно коло со Катанија дома очекувам лесна победа.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
О_О јас нигде не сум прочигал за собирав ајде обавезно следна со Катаниа доаѓам .... А кај ги гледате утакмициве мислам кај е збирно место ?
Се собираме пред 7мица,кај Грчка Амбасада што е,и 20 секунди пеш идеме до кафичот,одма тука е.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Повредата на Пато е истата онаа од лани и се претпоставува дека може да остуствува 1 месец што у превод наш би значело SHIT
Тасоти кажа дека и Амброзини има повреда и не се знае колку долго ќе биде надвор од терените
на крајот од мечот и Антонини се здобил со ситна повреда на бутниот мускул и не се знае ни за него ништо
Денес попладне ќе бида извршени тестовите на сите 3 играчи и ќе се знае кој колку го јадел
Да се надеваме дека Пато ќе биде BACK за Реал Мадрид т.е 19.10.2010 и 03.11.2010

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
хахахаха ова ти се вика директо во уста шиттерче. :pusk::helou::tv:
готово ќе плачам сега........чекајте долга е нивата за орање само ќе те видам после првото дерби кај ќе се криеш и претпоставувам ќе избегаш некаде мистериозно исто како минатогодишните порази на Милан од Интер..

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ако повторно Пато отсуствува подолго време, то е знак дека детето немат иднина во Милан. Многу е заебана ситуацијата со него, да го продајт може да експлодира во новиот клуб и да ни биде криво, да го чуваат - само се повредува и не чини и то..
Да се надеваме дека повредава нема да е сериозна и дека оваа сезона ќе биде сезона на Пато.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Сомнително игравме вчера у прво полувреме, пресинг ни играа овие ко изгубени беа малце. Второ полувреме се повлече Оксер, делумно и ради заморот и тогаш превземавме контрола и си го привршивме мечот ко што треба.
Роналдињо и Ибра се гледа дека супер соработуваат уште малце Ибра да ги сконта движењата и топките и ке биде голејада сезонава.
Пирло класика една утакмица топло друтата ладно, лубеници делеше на сите страни. Он и Чави се последните играчи на таа позиција, со тоа што Чави знае да даде through пас по земја, а овој мекиов строго само висока топка.

3 бода у џеб, Ибра деби гол. Топовача :)

Forza Milan!

П.с Ке имаме фрки сезонава со големата уста на босанџеросов

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom