Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Очекував петарда,исто како и цел свет....се крена многу фама околу милан у последно време....кладилниците пукаа на 2ка....сакате берлускони да изгуби уште пари?!?!?! се лажете!!!!
нормално дека ке си ја намести,може требаше Х ама тоа е тоа....само тиаго да не е повреден нешто сериозно!!!!
гатузо може да се изгуби,бонера да трча по него!!!!
другите ми се допаднаа како изиграа,можеби и амбро можеше подобро!!!
но што е тука е!!! идеме следно коло,со кој играме?! :D

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Го гледав почетокот и кога кажа коментаторот: Ова е тим што две децении не играл во Сериа А

Ѕверови сме :) Неможе секој да изгуби од таков тим

Ајде идеме понатаму
ке се среди тој носот, заборавил само каков е Италијанскиот фудбал , и бразилчено ке го биде
па ке гледаме петарди :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.286
Поени од реакции
8.464
Најголема грешка е што го форсираме Абиати и што несмееше да се деси центаршутот од страната на Антотнини .... не го бива во дефанзиа! И што влеговме во утакмицата како да имаме предност од 4-0

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
ајде бе да сме здрави и живи.. не е ни првпат ни последен.. биче боље... важно имаше неколку пети од ибра . :tv:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Упропастена утакмицата од судијата,никакви критериуми,одбраната мора да се консолидира ПОД ИТНО,и Гатузо веќе да не се игра у екипа,Боатенг ке пружеше 3 пати подобра партија.

На Ибра му беше феил пеналот...
И Алегри ја утна утакмицава,инаку мораше пораз,да се спуштат,ептен се дигнаа у облаци демек готово све освоиле.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Кога јадев гомна тука со Гатузо да не се почнува, Алегри не ме слуша :)))

Срединава и одбранава - КАТАСТРОФА упм. кој играчи се тие бе..Бонера,Антонини,Папа,Гатузо ... Ниту во Кремонезе нема да бидат прва постава бе, се да им ебам гадови. Зошто не го става Боатенг ? Губиме 2-0 го вади Роналдињо го остава на терен Гатузо-десно сметало.
И да, тој Абијати преку к*р ми е, не беше крив за нитуеден гол ама одвратен е, боље Амелија нека брани.
Неста - исто така преку таквоето ми е, една утакмица игра, 3 е повреден. И бековиве Антонини и Бонера - МРТОВЦИ :mad: , нека пуштат деца таму нека трчаат тој Монтелонго,Фламини или било кој од Примавера !!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.980
Поени од реакции
51.071
Имав резерва овде за некој икс, ама за ова немав. Кога имаш играч на клучна позиција кој има два тренинга одржани со остатокот од екипата ова не е чудно да се деси. Како ид а е од Ибра не сум разочаран пошто играше добро ко за прва утакмица, тоа со пеналот се дешава на секого сеа пичка му матерна, не можеш да го кривиш човекот, сепак раштиманост имаше опасна и да се најде решение и баланс ќе мора. Не се траскајте од земја, тоа се последиците од касните трансфери што гри трпиме цел живот...

Ме изнервира Гатузо и све она денес што го одигра, ама не е он крив, не му е него позиција да го мења Сидорф, негова е позицијата на Амброзини и ова денес што го испоноаправи не е чудо. Не он тој што треба да пренесе топка и да поврзе со напад, тотално вон позиција беше денес и за тоа е крив Алегри, дали имал некоа фикс идеа или паднал на авторитетот на Гатузо не знам ама Боатенг сигурно ќе завршеше подобра работа, ова беше греота за гледање...Да го гледам Гатузо како се мачи да пренесе топка и како трча дебилно со неа да не би бил за Милан би ми била најсмешно нешто видено на телевизија...
Како и да е почеток е само, има време за оправање ама ако е сериозна на Силва повредава и ако Неста не се врати до наредно коло ќе биде многу многу лошо....Бонера и гркот не ми даваат надеж никаква..

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.960
Поени од реакции
23.490
Де де де !

Што серете да му ебем, со овој среден ред толку ! Ибра да влезе малце у форма, да се стави Амелиа на гол и то је то !

Второ коло е да му ебем, одма сте свите експерти !

Овие душичкиве 2 пати шутнаа цела утакмица, немавмо среќа...

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Резултато не е ни од далеку слика за то шо се дешаваше на терен. Чезена даде 2 гола од контра пошто се знаеше дека цел меч ќе се бранат.

Двата гола на Пато зошто беа поништени уште е мистерија и згора на то промашениот пенал. Глуп сплет на околности, да имаше Милан малце среќа и фер судење друга ќе беше приказната. Како сакаш врти ја работата 2 чисти гола поништени го менват натпреварот па макар било и против Чезена.

Незнам шо кур му е на судите и со Лече гол ни поништија. Во 2 натпревари 3 гола на душа на судите не е добар почеток. Ама нема простор за паника, со Ибрахимович место Бориело годинава и со здрав Пато, ќе си дојдат работите на свое место. И поарно Јепес нека го игра отколку онај гркот, врска нема не дека е Грк!

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Тотално се слагам со синдикат сепак и ние ко барса имавме лош ден т.е.немавме среќа.
Дури сега се виде зашто пато ни треба здрав,дечкото скоро се правеше сам,трга од одбрана дрибла му ја дава на ибра и овој ја губи...
Нема везе сепак со 1 заедничк тренинг толку,80% посед не памтам последен пат кога сме имале ама мислам дека е показател дека ние игравме добро и ни фалеше завршница(или па дека они играа 7-2-1)
За робињо мене ми се виде дека стварно се труди ама не му идеше играше повеќе средина(што ми се свиѓа)помагаше во одбрана од време на време а и се придодаваше во нападот,па затоа очекувам до нова година да ја усоврши позицијата на сидорф.:pipi:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Марли кажа добро Чезена пуцна само два пати на гол и два гола од следна утакмица мислам дека треба да добијат шанса Амелија кој за мене е подобар од Абиати и Боатенг за местото на Гатузо тогаш ќе биде друго а и со Неста во одбраната ќе биде супер но Тиаго Силва е неизвесен за мечот со Оксер но се надева дека ќе игра.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.286
Поени од реакции
8.464
Ќе има некој од нашите во тимот на колото ? :pos:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Не знам за вас но јас сум дефинитивно разочарана од (не)играта кои ја покажаа росонерите синоќа.Ниту некаква организирана акција, нит се знае кој трча а кој се влечка по теренот.Според мене голема грешка на Алегри беше што го стави Абијати на гол место да го проба Амелија.Нормално, не очекував дека уште првата утакмица ќе се усогласат во играта и Ибрахимович и Пато и Робињо, меѓутоа каде каде беа подобри од Роналдињо, бар се трудеа да направат нешто.Антонини, Бонера?Уште ли тие играчи ќе бидат првотимци?
Јепес, Боатенг, каде се тие играчи на теренот?
So many questions, not one answer..
Со поголема среќа идната утакмица, се надевам нема пак да разочараат:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom