Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
^ Mислам дека не беше офсајд, но голманов на Чезена веќе сугерираше со рацете офсајд дека судијата крена затоа и не ни бранеше, дал ке ја фатеше таа топка или не у моментов е тотално небитно. :)

Извади го оној Гатузо нек се ебе матер само смета на терен ништо не прај .... И тоа некад што знаеше да го прај веќе го забораил ...

Овој Антонини ми е класично прле ни еден дуел неможе да добие.

Десната страна сосема отсечена се по лева се напаѓа а и како да не се напаѓа кога по десна страна се Бонера и Гатузо ( полошо не може ! ).

^

И да бил ние ништо неможеме да напраиме чим судијата ќе го дигне знаменцето ...

Така да се надевам дека ќе го извади Гатузо на полувреме и ќе го пушти или Боатенг или Робињо па ќе се опраат работите ...

Одбранава - швајцарско сирење, ни поминуваат овие како што сакаат.. Ибра катастрофа да сега не го земавме плеј да изиграва наместо кога е во шеснаесетник или малку пред него ако му се отвори простор да шутира кога има разорен шут он пробува да проигра.. Пато се обидува да го направи тоа ама изгледа улогите си ги смениле со Ибра барем според мене.

Во второ обавезно да се извади Гатузо човекот како морнар без компас во 19 век е човекот трча низ целиот стадион како мува без глава, исто и Амброзини нека го извадат само ја успорува играта.

Абе луѓе Ибра си беше тотална утка и у Барса, незнам зашто радост имаше кога го донесоа.

Треба да се нема ни грам мозок за да се стави Гатузо во игра, па човекот појма си нема д фудбал, само трча и ги уништува нашите напади... Уште првите минути се виде дека мн тешко ќе биде :@

Се надевам дека ќе се опраат во 2рово полувреме и ќе играат како шо треба мора да притискаат од старт ...

Брзо голче и ќе се сменат работите многу.

Сеа само еден брз гол не спасува...да дадеме гол до 55минута накајсно 60мин. и може да се сврти натпреварот :) (не ми се верува дека ќе биде така али ајде)

Го остави Бонера, а не го извади Гатузо ... Е баш сакам да видам што ќе смени тоа.

Гарант има некој проблем со Тиаго.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom