Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ама Хунтелар во Холандија игра во шпицот, не игра десно крило...а и цела екипа игра према негов стил на чекање.

Alexandre_Pato

Шева 7
Член од
13 февруари 2009
Мислења
132
Поени од реакции
36
Шевченко: Со Ибра и Робињо Милан е повторно на шампионската патека!

„Милан сеуште ми е во срцето. Внимателно ги следам сите вести поврзани со него, односно со екипата и раководните луѓе на мојот поранешен клуб.“ - призна Шева.

„Мислам дека Пато е подготвен да ја земе титулата на мој наследник. Доколку Ибрахимовиќ и Робињо му бидат партнери во нападот, Милан повторно ќе се врати на победничките патеки во Италија и Европа.“ - додаде украинецот.

„Двојниот подарок на претседателот Берлускони за навивачите на Милан беше прекрасен. Силвио, и покрај важноста на политичката улога, сфати дека тифозите имаат потреба од силен тим и ја реализираше нивната идеја, што значи на Милан сеа му преостанува само да победува.“

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Нема шанси.
Немаше шанси ни пред 3 години да не напушти и да отиде во Шпанија
во фудбалов ништо не ме чуди
не е спорт од љубов што се игра веќе...се за пари е

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
^
Кака не е Ибрахимович, тоа нека ви биде јасно.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Немаше шанси ни пред 3 години да не напушти и да отиде во Шпанија
во фудбалов ништо не ме чуди
не е спорт од љубов што се игра веќе...се за пари е
Да отиде во Шпанија ќе отиде и во Франција,Германија,Холандија но ви Интер нема шанси да отиде. :)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Гледајте вака,Кака не е ко другиве "предавници" според мене тој никогаш не би прифатил трансфер во Интер,а ова ти е само една шпекулација да се попалат навивачите на Интер пошто овие не купија ништо летово,вакви ке има уште многу.

Но кога Кака би прифатил таков трансфер(што ми е тешко да поверувам) тогаш ке можам да кажам дека го предаде Милан и дека отиде во Реал заради пари а не да игра фудбал.
Сега за сега си останува легендарниот Кака кој ни донесе многу среќа,слава и радости.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom