Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Најдобро е да играат како со Лече....
..............................Ибра
Роналдињо............................... Пато

........Сидорф....................Амброзини

........................Пирло

Антонини.....Силва.....Неста........Бонера

......................Абиати.

Мора да се проба така против малите екипи прво, неможи одма на дерби или во ЛШ да се проба. Јас би сакал вака да биди :
-----------------------Ибрахимовиќ---------------------

-----Дињо------------Робињо----------Пато-----------

-----------Пирло------------------Боатенг--------------

Мора да се проба така против малите екипи прво, неможи одма на дерби или во ЛШ да се проба. Јас би сакал вака да биди :
-----------------------Ибрахимовиќ---------------------

-----Дињо------------Робињо----------Пато-----------

-----------Пирло------------------Боатенг--------------

Нема шанса Боатенг пред Амброзини...Ако веќе играат сите четворица подобро би било робињо да игра лево ради брзината...

Да е на плејстејшн, Пирло, Сидорф, Роналдињо, Робињо, Пато и Ибрахимович ќе ги играм, ама ако прајме реално муабет нема теорија сите да се прва постава.

Да е на плејстејшн, Пирло, Сидорф, Роналдињо, Робињо, Пато и Ибрахимович ќе ги играм, ама ако прајме реално муабет нема теорија сите да се прва постава.

Точноо ...затоа најдобро е ко со лече , а робињо да влезе второ полувреме .

s2t9vo.jpg

oqax6e.jpg

78cl.jpg

2ymwves.jpg

a5jmky.jpg

11t331k.jpg

mrzliv na poslednata slika :)

--- надополнето ---

na treningot so svedska pred den dva a melberg na tretata slika vidajte go hehehe :)

Ај не е пред сезона ама мавни една анализа со очекувања за новава сезона!
Истото мислење за играчиве го делиме!

Ние воопшто и не рековме сите тие да бидат прва постава, Сидорф ќе си биде замена за Робињо - според мене многу поефикасно ќе ја врши таа работа, ќе поврзува средина и напад, ќе навлекува повеќе играчи на него од Сидорф сигурно со тоа ќе ослободува простор, далеку е побрз и конечно ќе имаме контра како што доликува, човек што може да ја повлече. Утакмицата против Чезена сите добро изиграа и се прикрија промашените зицери на Сидорф кои со поголеми екипи мора да се реализираат а Робињо ретко греши од такви ситуации. Јас сум голем оптимист за четворката у прва постава заедно со Пирло и Амбро позади и имам големи очекувања, ако можеше еден Антонини да се изфорсира и специјализира на лев бек може и Робињо да му ебам мајката, на крај краева ќе мора ако нејќе клупа.

Ние воопшто и не рековме сите тие да бидат прва постава, Сидорф ќе си биде замена за Робињо - според мене многу поефикасно ќе ја врши таа работа, ќе поврзува средина и напад, ќе навлекува повеќе играчи на него од Сидорф сигурно со тоа ќе ослободува простор, далеку е побрз и конечно ќе имаме контра како што доликува, човек што може да ја повлече. Утакмицата против Чезена сите добро изиграа и се прикрија промашените зицери на Сидорф кои со поголеми екипи мора да се реализираат а Робињо ретко греши од такви ситуации. Јас сум голем оптимист за четворката у прва постава заедно со Пирло и Амбро позади и имам големи очекувања, ако можеше еден Антонини да се изфорсира и специјализира на лев бек може и Робињо да му ебам мајката, на крај краева ќе мора ако нејќе клупа.

Со Чезена играме 2ро коло, ти изгледа мислеше за со Лече во првото ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom