Кико Д.
ULTRAS - way of life
abe i vie kako vasite igraci da ne vleguvate vo tezok film
oti novite ibra i robinjo uste ne pocnata sezonata epten letnaa,a pokraj niv i pato pocna da leta![]()
Кулирај брате и гледај си ја барса!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe i vie kako vasite igraci da ne vleguvate vo tezok film
oti novite ibra i robinjo uste ne pocnata sezonata epten letnaa,a pokraj niv i pato pocna da leta![]()
А ти летнат шо се замараш со нас и нашите играчи???abe i vie kako vasite igraci da ne vleguvate vo tezok film
Чезена - Милан 12.08.2010
излагаа гласине милан ќе игра со 4-2-3-1, Роналдињо Робињо Пато и напред нај истурен Ибрахимовиќ
средина Пирло со Амброзини/Боатенг/Фламини
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=33695
Мора да се проба така против малите екипи прво, неможи одма на дерби или во ЛШ да се проба. Јас би сакал вака да биди :
-----------------------Ибрахимовиќ---------------------
-----Дињо------------Робињо----------Пато-----------
-----------Пирло------------------Боатенг--------------
Да е на плејстејшн, Пирло, Сидорф, Роналдињо, Робињо, Пато и Ибрахимович ќе ги играм, ама ако прајме реално муабет нема теорија сите да се прва постава.
Да е на плејстејшн, Пирло, Сидорф, Роналдињо, Робињо, Пато и Ибрахимович ќе ги играм, ама ако прајме реално муабет нема теорија сите да се прва постава.
Ние воопшто и не рековме сите тие да бидат прва постава, Сидорф ќе си биде замена за Робињо - според мене многу поефикасно ќе ја врши таа работа, ќе поврзува средина и напад, ќе навлекува повеќе играчи на него од Сидорф сигурно со тоа ќе ослободува простор, далеку е побрз и конечно ќе имаме контра како што доликува, човек што може да ја повлече. Утакмицата против Чезена сите добро изиграа и се прикрија промашените зицери на Сидорф кои со поголеми екипи мора да се реализираат а Робињо ретко греши од такви ситуации. Јас сум голем оптимист за четворката у прва постава заедно со Пирло и Амбро позади и имам големи очекувања, ако можеше еден Антонини да се изфорсира и специјализира на лев бек може и Робињо да му ебам мајката, на крај краева ќе мора ако нејќе клупа.