Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Шуќур, редно време е да се земе некоја титула... Уште малце одбрана да се појачаа и ќе немаше како нив...

Страшен напад ќе имате,ќе биде еден од најдобрите во Европа,сигурен сум.
Како и да е,барем другарчињава Нино и Инзаги ќе се радуваат на новиве трансфери:))

:) Абе ние ќе се радуваме,да,ама побитно е што за заилувањава мислат конкурентите..! :)

А пазите овој момент: Јепес-безпари
Амелија-позајмица
Папастахопулос- 4.5 милиони(од Сторари земени)
Боатенг-позајмица
Робињо-15 милиони(земени од Бориело)
Ибрахимович-24 милиони на три години ( Хунтелар продаден за 14)
Значи Милан потроши само 10 милиони за Ибрахимович и тоа тие 10 ќе се даат после 3 години! А за Каладзе ако се дале барем 2 милиони,тогаш Милан има само 1 рата за Ибрахимович да плати! (8 милиони) :) ИМПРЕСИВНО!!

И после Берлускони и Галијани не си ја знаеле работата... :) Јас бољи потези неам сретнато,ако има некој нека каже! :)

^ Јас им симнувам капа,штета што Каладзе не си отиде порано,може ке земеа и некој одбрана плус.

Кралеви се жими се,ама како ми е мило што се макна Каладзе не сте свесни,мислам дека по мило ми е и од доаѓањето на Робињо. :tv:

Бориело,што да се каже за швалерот си го обработи своето минатата сезона 15 гола не се малце,ама слатки ни се парите од него нема муабет а како ќе ги вклопи Робињо,Рони,Пато и Ибра заедно Алегри нека му ја мисли. Јас мислам дека е можно овие 4-ца да играат заедно,едноставно Робињо ќе си игра на местото од Сидорф,не мора цел товар на организирање игра да паѓа само на Рони.

Охо, значит Робињо 4 годишен договор потпиша :pipi: .
Знае некој колкава плата ке зема и кој број ќе го носи? Јас мислам дека 22 ке го земе сега кога Бориело си замина и бројот остана празен.

:) Абе ние ќе се радуваме,да,ама побитно е што за заилувањава мислат конкурентите..! :)

А пазите овој момент: Јепес-безпари
Амелија-позајмица
Папастахопулос- 4.5 милиони(од Сторари земени)
Боатенг-позајмица
Робињо-15 милиони(земени од Бориело)
Ибрахимович-24 милиони на три години ( Хунтелар продаден за 14)
Значи Милан потроши само 10 милиони за Ибрахимович и тоа тие 10 ќе се даат после 3 години! А за Каладзе ако се дале барем 2 милиони,тогаш Милан има само 1 рата за Ибрахимович да плати! (8 милиони) :) ИМПРЕСИВНО!!

И после Берлускони и Галијани не си ја знаеле работата... :) Јас бољи потези неам сретнато,ако има некој нека каже! :)

a go zaboravate momceto so dojde od urugvaj odbranben igrac ne mi teknuva imeto vo isti den so ibrahimovic

Лелеле мераци деновиве после Ибра сега добредојде и Робињо! Уште па и Бориело сме го шитнале.. мераци мх ;)

Абе што ви е..Нема никаква потреба ни да играат заедно!Очекувам Алегри да прави доста измени во текот на утакмицата.Ако игра Роналдињо,70 минута би влегол Робињо и обратно.
Само Ибрахимович е типичен напаѓач.Тој ќе си игра стандад-центарфор! Другиве ќе му даат доста простор на Алегри за ротации и комбинирање во нападот. Секогаш е добро да се има тројца играчи за 2 позиции. Распоредот ни е напорен,се бориме за Скудето и ЛШ и мора да се имаат добри алтернативи на клупа за одмарање,комбинирање и слично.
Не мора да играат заедно и се сомневам дека ќе играат заедно.Сеа сме збунети дека не сме навикнати на вакви ситуации.Обично ни фалеле играчи,затоа! :)

Лелеле мераци деновиве после Ибра сега добредојде и Робињо! Уште па и Бориело сме го шитнале.. мераци мх ;)

Батали то, и Каладзе си ојде... Фаламу за се но тој сакаше да не исцица до смрт.

Now we're talking!

Уф сега кој ќе чека две недели, ги жалам јадниве Чезена.

Батали то, и Каладзе си ојде... Фаламу за се но тој сакаше да не исцица до смрт.

Официјално е ова со Каладзе, линк да ѕирнам ? Ајде ако е така во Јануари уште одбрана и тимот 10-ка! ;)

22-ката слободна,дали во последните 10 минути можеме да очекуваме кам-бек на Кака'?

Берлу му ја враќа 22 на Кака!!

ААAAAAА ми ја скрши кичмата што се вика, за малце инфарк не добив :)))

Official: Milan have confirmed that they have off-loaded Marco Borriello to Roma on loan. The deal will cost the Giallorossi €2 million and they will have the option to purchase for €13m.

Бориело е сеуште играч на Милан, даден е само на позајмица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom