Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
Шуќур, редно време е да се земе некоја титула... Уште малце одбрана да се појачаа и ќе немаше како нив...

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Страшен напад ќе имате,ќе биде еден од најдобрите во Европа,сигурен сум.
Како и да е,барем другарчињава Нино и Инзаги ќе се радуваат на новиве трансфери:))
:) Абе ние ќе се радуваме,да,ама побитно е што за заилувањава мислат конкурентите..! :)

А пазите овој момент: Јепес-безпари
Амелија-позајмица
Папастахопулос- 4.5 милиони(од Сторари земени)
Боатенг-позајмица
Робињо-15 милиони(земени од Бориело)
Ибрахимович-24 милиони на три години ( Хунтелар продаден за 14)
Значи Милан потроши само 10 милиони за Ибрахимович и тоа тие 10 ќе се даат после 3 години! А за Каладзе ако се дале барем 2 милиони,тогаш Милан има само 1 рата за Ибрахимович да плати! (8 милиони) :) ИМПРЕСИВНО!!

И после Берлускони и Галијани не си ја знаеле работата... :) Јас бољи потези неам сретнато,ако има некој нека каже! :)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
^ Јас им симнувам капа,штета што Каладзе не си отиде порано,може ке земеа и некој одбрана плус.

P

PewDiePie

Гостин
Кралеви се жими се,ама како ми е мило што се макна Каладзе не сте свесни,мислам дека по мило ми е и од доаѓањето на Робињо. :tv:

Бориело,што да се каже за швалерот си го обработи своето минатата сезона 15 гола не се малце,ама слатки ни се парите од него нема муабет а како ќе ги вклопи Робињо,Рони,Пато и Ибра заедно Алегри нека му ја мисли. Јас мислам дека е можно овие 4-ца да играат заедно,едноставно Робињо ќе си игра на местото од Сидорф,не мора цел товар на организирање игра да паѓа само на Рони.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Охо, значит Робињо 4 годишен договор потпиша :pipi: .
Знае некој колкава плата ке зема и кој број ќе го носи? Јас мислам дека 22 ке го земе сега кога Бориело си замина и бројот остана празен.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.691
Поени од реакции
6.033
:) Абе ние ќе се радуваме,да,ама побитно е што за заилувањава мислат конкурентите..! :)

А пазите овој момент: Јепес-безпари
Амелија-позајмица
Папастахопулос- 4.5 милиони(од Сторари земени)
Боатенг-позајмица
Робињо-15 милиони(земени од Бориело)
Ибрахимович-24 милиони на три години ( Хунтелар продаден за 14)
Значи Милан потроши само 10 милиони за Ибрахимович и тоа тие 10 ќе се даат после 3 години! А за Каладзе ако се дале барем 2 милиони,тогаш Милан има само 1 рата за Ибрахимович да плати! (8 милиони) :) ИМПРЕСИВНО!!

И после Берлускони и Галијани не си ја знаеле работата... :) Јас бољи потези неам сретнато,ако има некој нека каже! :)
a go zaboravate momceto so dojde od urugvaj odbranben igrac ne mi teknuva imeto vo isti den so ibrahimovic

М

Мартин`

Гостин
Лелеле мераци деновиве после Ибра сега добредојде и Робињо! Уште па и Бориело сме го шитнале.. мераци мх ;)

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Абе што ви е..Нема никаква потреба ни да играат заедно!Очекувам Алегри да прави доста измени во текот на утакмицата.Ако игра Роналдињо,70 минута би влегол Робињо и обратно.
Само Ибрахимович е типичен напаѓач.Тој ќе си игра стандад-центарфор! Другиве ќе му даат доста простор на Алегри за ротации и комбинирање во нападот. Секогаш е добро да се има тројца играчи за 2 позиции. Распоредот ни е напорен,се бориме за Скудето и ЛШ и мора да се имаат добри алтернативи на клупа за одмарање,комбинирање и слично.
Не мора да играат заедно и се сомневам дека ќе играат заедно.Сеа сме збунети дека не сме навикнати на вакви ситуации.Обично ни фалеле играчи,затоа! :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Лелеле мераци деновиве после Ибра сега добредојде и Робињо! Уште па и Бориело сме го шитнале.. мераци мх ;)
Батали то, и Каладзе си ојде... Фаламу за се но тој сакаше да не исцица до смрт.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Now we're talking!

Уф сега кој ќе чека две недели, ги жалам јадниве Чезена.

М

Мартин`

Гостин
Батали то, и Каладзе си ојде... Фаламу за се но тој сакаше да не исцица до смрт.
Официјално е ова со Каладзе, линк да ѕирнам ? Ајде ако е така во Јануари уште одбрана и тимот 10-ка! ;)

22-ката слободна,дали во последните 10 минути можеме да очекуваме кам-бек на Кака'?

Берлу му ја враќа 22 на Кака!!
ААAAAAА ми ја скрши кичмата што се вика, за малце инфарк не добив :)))

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Official: Milan have confirmed that they have off-loaded Marco Borriello to Roma on loan. The deal will cost the Giallorossi €2 million and they will have the option to purchase for €13m.

Бориело е сеуште играч на Милан, даден е само на позајмица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom