- Член од
- 15 мај 2008
- Мислења
- 947
- Поени од реакции
- 99
Шуќур, редно време е да се земе некоја титула... Уште малце одбрана да се појачаа и ќе немаше како нив...
Абе ние ќе се радуваме,да,ама побитно е што за заилувањава мислат конкурентите..!Страшен напад ќе имате,ќе биде еден од најдобрите во Европа,сигурен сум.
Како и да е,барем другарчињава Нино и Инзаги ќе се радуваат на новиве трансфери)
Ќе бидит и то на зима.. Ама и не е толку иктиза да се брза.^ Јас им симнувам капа,штета што Каладзе не си отиде порано,може ке земеа и некој одбрана плус.
a go zaboravate momceto so dojde od urugvaj odbranben igrac ne mi teknuva imeto vo isti den so ibrahimovicАбе ние ќе се радуваме,да,ама побитно е што за заилувањава мислат конкурентите..!
А пазите овој момент: Јепес-безпари
Амелија-позајмица
Папастахопулос- 4.5 милиони(од Сторари земени)
Боатенг-позајмица
Робињо-15 милиони(земени од Бориело)
Ибрахимович-24 милиони на три години ( Хунтелар продаден за 14)
Значи Милан потроши само 10 милиони за Ибрахимович и тоа тие 10 ќе се даат после 3 години! А за Каладзе ако се дале барем 2 милиони,тогаш Милан има само 1 рата за Ибрахимович да плати! (8 милиони) ИМПРЕСИВНО!!
И после Берлускони и Галијани не си ја знаеле работата... Јас бољи потези неам сретнато,ако има некој нека каже!
Батали то, и Каладзе си ојде... Фаламу за се но тој сакаше да не исцица до смрт.Лелеле мераци деновиве после Ибра сега добредојде и Робињо! Уште па и Бориело сме го шитнале.. мераци мх
Официјално е ова со Каладзе, линк да ѕирнам ? Ајде ако е така во Јануари уште одбрана и тимот 10-ка!Батали то, и Каладзе си ојде... Фаламу за се но тој сакаше да не исцица до смрт.
ААAAAAА ми ја скрши кичмата што се вика, за малце инфарк не добив ))22-ката слободна,дали во последните 10 минути можеме да очекуваме кам-бек на Кака'?
Берлу му ја враќа 22 на Кака!!